Raport: Janet Yellen a consumat ciuperci cu efect psihedelic în China! VIDEO

Postat la: 17.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Raport: Janet Yellen a consumat ciuperci cu efect psihedelic în China! VIDEO

Secretarul Trezoreriei, Janet Yellen, s-ar putea să fi fost "amețită" atunci când s-a înclinat cu fervoare în fața unui oficial chinez săptămâna trecută, după ce femeia în vârstă de 76 de ani a mâncat patru porții de jian shou qing, un tip de ciuperci sălbatice cu efecte psihedelice.

Potrivit CNN, care citează presa de stat chineză,Yellen a intrat într-un restaurant ocazional din Beijing imediat după aterizare, pe 6 iulie, unde a consumat ciuperci cu efect psihedelic, despre care se pare ca nu știa ca pot avea acest efect imprevizibil.

Apoi a făcut asta:

 

 

"Credeai că mergi drept, dar ai căzut pe o parte", a declarat un expert în alimentație pentru agenția de știri de stat Xinhua într-un raport despre puterile puternice ale ciupercilor, publicat după ce Yellen a părăsit țara.

"Am un prieten care le-a mâncat din greșeală și a avut halucinații timp de trei zile", a declarat pentru CNN Dr. Peter Mortimer, profesor la Institutul de Botanică din Kunming.

Oprirea lui Yellen la un local al lanțului de restaurante Yi Zuo Yi Wang - numele înseamnă "In and Out" în limba engleză - a stârnit o avalanșă de postări pe rețeaua de socializare chineză Weibo și un potop de rezervări, au declarat angajații.

"A fost o zi extrem de magică", a declarat restaurantul despre vizita secretarului. -NY Post

"Niciodată, niciodată, niciodată, niciodată - Un oficial american nu face plecăciuni", a răspuns fostul membru al personalului superior al Casei Albe al lui George W. Bush, Bradley Blakeman. "Arată ca și cum ar fi fost chemată în biroul directorului, iar asta este exact optica pe care chinezii o adoră".

loading...
PUTETI CITI SI...