Nou dosar penal pentru Dragoș Ștefan fiul fostului ministru Ion Ștefan zis Grindă. A fost depistat la volanul mașinii sub influența drogurilor

Postat la: 30.04.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Nou dosar penal pentru Dragoș Ștefan fiul fostului ministru Ion Ștefan zis Grindă. A fost depistat la volanul mașinii sub influența drogurilor

În seara zilei de 28 aprilie 2023 lucrătorii postului de Poliție rurală Milcovul din Județul Vrancea l-au oprit în trafic, aflat la volanul mașinii personale un Mercedes clasa C pe Dragoș Ștefan. Cum șoferul prezenta o stare euforică neobișnuită, polițiștii l-au rugat pe acesta să sufle în aparatul Drugtest.

Fiul fostului ministru Ion Ștefan alias Grindă a refuzat categoric să sufle în aparat. Astfel că după "o negociere" de peste 50 de minute Grindă Jr. a fost condus la laboratorul Spitalului Județean din Focșani unde i s-au recolatat probe de sânge. Analizele de laborator au confirmat bănuielile polițiștilor, beizadeaua lui Grindă ieșind pozitiv la canabis și hașiș, substanțe pe care le-ar fi ingerat în aceeași seară, la o agapă cu prietenii.

Beizadeaua lui Grindă este cunoscut pentru problemele pe care le-a avut de-a lungul timpului cu legea. El a fost deja trimis în judecată alături de alte șase persoane suspectate de comiterea infracțiunilor de "lovire sau alte violențe, încăierare și consum de substanțe psi" de către Parchetul Vrancea. Amanunte AICI.

Sursele din justiție ne-au confirmat la acea vreme că una dintre persoanele implicate în incident a fost fiul deputatului de Vrancea, Ion Ștefan zis Grindă. Din primele informații furnizate de Inspectoratul Județean de Poliție Vrancea, la fața locului au fost identificate șase persoane cu vârste cuprinse între 23 și 41 de ani.

„În cursul nopții de 9 spre 10 aprilie 2022, în jurul orei 04:30, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Golești au fost sesizați cu privire la faptul că, în comuna Golești, într-o parcare, mai multe persoane se agresează reciproc. Polițiștii deplasați la fața locului au identificat șase persoane cu vârste cuprinse între 23 și 41 de ani. Până la acest moment, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 04:20, într-o parcare situată pe Drumul Județean 205 C din comuna Golești, pe fondul unui conflict spontan, cinci dintre bărbații identificați la fața locului s-ar fi agresat reciproc. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe", se arata la acea vreme în comunicatul IPJ Vrancea.

"Numai că toată încăierarea a fost surprinsă pe camerele video amplasate chiar în fața Primăriei Golești, fiind probe irefutabile la dosarul cauzei", ne-a declarat un justițiabil vrâncean sub acoprirea anonimatului. (M.G.G.)

loading...
PUTETI CITI SI...