Beizadeaua lui Grindă în fața instanței! Grindă Jr. va fi trimis în judecată pentru "infracțiuni de lovire sau alte violențe, încăierare și consum de substanțe psi"!

Postat la: 23.02.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Beizadeaua lui Grindă în fața instanței! Grindă Jr. va fi trimis în judecată pentru

Surse din cadrul Justiției vrâncene ne-au dezvăluit faptul că șase persoane în frunte cu Ștefan Ion Jr., suspectate de comiterea infracțiunilor de "lovire sau alte violențe, încăierare și consum de substanțe psi" vor fi trimise în foarte scurt timp în judecată de către Parchetul Vrancea.

Polițiștii vrânceni au deschis un dosar penal pentru infracțiuni de lovire sau alte violențe pentru un conflict care a avut loc în noaptea de 9 spre 10 aprilie 2022 în comuna Golești. Sursele din justiție ne-au confirmat la acea vreme că una dintre persoanele implicate în incident a fost fiul deputatului de Vrancea, Ion Ștefan zis Grindă. Din primele informații furnizate de Inspectoratul Județean de Poliție Vrancea, la fața locului au fost identificate șase persoane cu vârste cuprinse între 23 și 41 de ani.

„În cursul nopții de 9 spre 10 aprilie, în jurul orei 04:30, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Golești au fost sesizați cu privire la faptul că, în comuna Golești, într-o parcare, mai multe persoane se agresează reciproc. Polițiștii deplasați la fața locului au identificat șase persoane cu vârste cuprinse între 23 și 41 de ani. Până la acest moment, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 04:20, într-o parcare situată pe Drumul Județean 205 C din comuna Golești, pe fondul unui conflict spontan, cinci dintre bărbații identificați la fața locului s-ar fi agresat reciproc. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe", se arata la acea vreme în comunicatul IPJ Vrancea.

"Numai că toată încăierarea a fost surprinsă pe camerele video amplasate chiar în fața Primăriei Golești, fiind probe irefutabile la dosarul cauzei", ne-a declarat un justițiabil vrâncean sub acoprirea anonimatului.

Numele fiului deputatului a mai apărut în spațiul public în anul 2021 când însuși Grindă i-a cerut fostului prefect PNL de Vrancea Gheorghiță Berbce că-i convoace la Prefectură pe șefii Poliției din Vrancea pentru a le cere socoteală că fiul său a fost oprit în trafic. Cazul a fost cercetat inclusiv de Corpul de Control al Ministerului de Interne, care a sesizat parchetul pentru a se stabili dacă fostul prefect Gheorghiță Berbece a comis infracțiunea de abuz în serviciu, iar deputatul Ion Ștefan pe cea de ultraj. Nemulțumirea fostului liberal, acum la partidul lui Ludovic Orban, a plecat de la faptul că polițiștii rutieri l-ar fi oprit în trafic pe Ștefan junior și l-ar fi condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe. Ulterior, dosarul a fost închis.

La momentul apariției în spațiul public a informațiilor de mai sus, „Grindă" a afirmat că era foarte supărat deoarece fiul său „a fost legitimat de trei ori într-o săptămână".

Presa locală notează că "în ziua de luni 17 aprilie 2022, după o săptămână de la evenimente, toată lumea în orașul Focșani discuta că feciorul ministrului Ștefan este drogat. Eu când am auzit lucrul ăsta, am discutat cu mai mulți oameni, cu mai mulți prieteni, inclusiv cu prefectul, inclusiv cu comandantul Poliției și așa mai departe", a declarat atunci Ion Ștefan zis „Grindă". (M.G.G.)

loading...
PUTETI CITI SI...