Acordul privind Pandemiile: Regimul Biden cedează suveranitatea SUA în fața OMS. Urmează și celelalte state!

Postat la: 07.03.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Acordul privind Pandemiile: Regimul Biden cedează suveranitatea SUA în fața OMS. Urmează și celelalte state!

Regimul Biden și-a afirmat săptămâna aceasta angajamentul față de ceea ce a descris ca fiind un acord "obligatoriu din punct de vedere juridic" care acordă Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) controlul total asupra Statelor Unite de fiecare dată când există o "pandemie".

O declarație a ambasadoarei Pamela Hamamoto la cea de-a patra reuniune a Organismului Interguvernamental de Negociere (INB) al OMS se deschide cu o condamnare în caniculă a "invaziei pe scară largă" a Rusiei în Ucraina, numind-o "război neprovocat și nejustificat". Se trece apoi la angajamentul regimului Biden față de "Acordul privind pandemiile", care este descris ca fiind "o componentă majoră a arhitecturii globale a sănătății pentru generațiile viitoare", scrie Citizen News.

"Căutăm un Acord privind pandemia care să construiască capacități; să reducă amenințările pandemice reprezentate de bolile zoonotice; să permită răspunsuri rapide și mai echitabile; și să stabilească o finanțare, un guvern și o responsabilitate durabile pentru a rupe, în cele din urmă, ciclul de panică și neglijență."

Biden ocolește necesitatea aprobării Senatului, evitând să numească Acordul său privind pandemia un "tratat" - chiar dacă are forța deplină a unui tratat. Săptămâna aceasta, la Geneva, liderii internaționali s-au reunit pentru a discuta așa-numitul "Proiect zero" al acordului, care ar conferi OMS o putere aproape nelimitată nu numai pentru a gestiona o urgență pandemică globală, ci și pentru a declara o astfel de urgență după bunul plac.

Odată declarată o urgență sanitară, fiecare semnatar al proiectului zero, inclusiv SUA, trebuie să renunțe la suveranitatea sa națională și să predea toată autoritatea și puterea OMS, care funcționează ca ramură de sănătate publică a Națiunilor Unite. "Acest lucru include cedarea în fața lor în ceea ce privește tratamentele, închiderile și mandatele de vaccinare, împreună cu supravegherea guvernamentală", explică The Gateway Pundit.

"Și mai înfricoșător este faptul că regimul Biden nu simte că trebuie să supună acest acord aprobării Senatului, deoarece nu îl numește tratat oficial, în ciuda faptului că are toată forța unui astfel de tratat." În ultimul an, regimul Biden a negociat termenii acestui acord cu OMS. Acesta a fost elaborat cu grijă pentru a evita necesitatea de a include Congresul, permițând în același timp să se predea puterea și autoritatea maximă globaliștilor.

În anunțul său, Hamamoto a precizat că acordul final nu poate include "responsabilități și capacități comune, dar diferențiate", numind o astfel de idee "nepotrivită". "Așteptăm cu nerăbdare să căutăm un teren comun pentru a asigura în cel mai bun mod posibil aplicarea universală, asigurând în același timp consolidarea capacităților, astfel încât țările să își poată îndeplini obligațiile", a spus ea, adăugând că acordul final "trebuie să reziste testului timpului, bazându-se în același timp pe lecțiile învățate în urma pandemiilor anterioare", pentru ca SUA și OMS să "construiască o arhitectură de sănătate globală puternică pentru toți".

"În cele din urmă, acordul privind pandemiile trebuie să reziste testului timpului, bazându-se în același timp pe lecțiile învățate din pandemiile anterioare", conchide anunțul ei. "Prin crearea unor soluții care sunt flexibile și adaptabile, prin stabilirea unor angajamente clare în ceea ce privește factorii declanșatori și responsabilitățile și prin consolidarea coordonării și a capacităților, împreună putem construi o arhitectură globală de sănătate mai puternică pentru toți."

Dacă a existat vreodată un act flagrant de trădare din partea acestui regim corupt, acesta este. Biden și acoliții săi nici măcar nu mai încearcă să își ascundă adevăratele intenții pentru America, care includ sacrificarea Constituției pe altarul "sănătății publice". "Toate tratatele necesită aprobarea Congresului", a subliniat un comentator despre lipsa absolută de legalitate a acestui regim. "Joebama nu mai respectă legea".

loading...
PUTETI CITI SI...