Ziua Independentei Americii, sarbatorita in stil romanesc, la un gratar cu mici si carnati

Postat la: 04.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Ziua Independentei Americii, sarbatorita in stil romanesc, la un gratar cu mici si carnati

Reprezentanti ai Garzii Nationale din Alabama (SUA), care participa timp de cateva luni la activitati in Poligonul Cincu, judetul Brasov, sarbatoresc, sambata, Ziua Americii pe litoral, cel mai probabil la un gratar cu mici si carnati, dupa cum a declarat, vineri, presedintele Ligii Navale a SUA, filiala Romania, Teodor Patrichi.

Acesta a precizat ca militarii au primit o permisie de doua zile pentru a vizita Constanta, arata Mediafax. "Avem inginerii din Garda Nationala din Alabama, care desfasoara activitati la Cincu. Au reusit sa aiba o permisie de doua zile sa vada orasul Constanta. Ei sunt prezenti in Romania pentru trei-patru luni, vor fi in total 500 si desfasoara activitati in constructii militare in Poligonul Cincu pentru ca, pe viitor, vor fi multe exercitii NATO", a declarat Teodor Patrichi intr-o conferinta de presa.

La aceeasi conferinta, William Spurlock, ofiter de relatii bilaterale Romania-SUA, a spus ca Garda Nationala din Alabama are un parteneriat de 22 de ani cu Romania. "Vreau sa multumesc membrilor Batalionului de Ingineri din Alabama ca sunt aici. Ei au venit pentru a realiza lucrari de constructii la Poligonul Cincu, constructii care vor facilita antrenamentele NATO din regiune. Garda Nationala din Alabama are un parteneriat cu Romania din 1993", a sustinut William Spurlock.

 

loading...
PUTETI CITI SI...