Vâlcea. Tânăra ucisă și îngropată în pădure depusese plângere la poliție împotriva agresorului în seara crimei

Postat la: 19.04.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Vâlcea. Tânăra ucisă și îngropată în pădure depusese plângere la poliție împotriva agresorului în seara crimei

Tânăra de 19 ani care a fost ucisă şi îngropată într-o pădure din apropierea municipiului Râmnicu Vâlcea a sesizat Poliţia, în seara zilei de 21 martie, că a fost agresată de partenerul ei, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Sandra Dăscălete.

Poliţiştii au început verificări în ziua următoare celei în care a fost depusă plângerea, dar nici tânăra şi nici presupusul agresor nu au fost găsiţi. "La data de 21 martie, noaptea, fata a depus plângere scrisă, la sediul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea, că ar fi fost agresată de persoana bănuită. Plângerea a fost înregistrată şi au fost demarate verificări. Poliţiştii i-au căutat pe cei doi pentru audiere, dar nu au fost găsiţi. Au fost audiate persoane din anturajul celor doi, care nu au putut da prea multe relaţii. Nu s-a reclamat în niciun fel dispariţia fetei, crima fiind descoperită doar în urma investigaţiilor poliţiei şi acţiunilor care au avut loc ieri (marţi, 17 aprilie n.r.)", a spus Dăscălete.

Potrivit unor surse judiciare, femeia ar fi murit în noaptea în care a depus plângere la Poliţie, respectiv pe 21 martie. Cu o seară înainte ea a fost agresată de bărbat şi s-a prezentat la o unitate medicală pentru îngrijiri, dar nu a necesitat internare. În noaptea în care s-a produs crima, agresorul ar fi observat-o pe femeie la terasa unui fast food din municipiul Râmnicu Vâlcea, a discutat cu ea şi apoi au mers împreună la periferia oraşului, în pădurea din zona Goranu, până în apropierea unui pârâu. Acolo bărbatul a lovit-o pe victimă cu pumnii, după care a lovit-o cu un cuţit pe care îl avea asupra sa, provocându-i decesul. Victima a fost îngropată în apropierea locului în care a fost ucisă. Corpul tinerei a fost găsit miercuri dimineaţa, în pădure, în zona Goranu, iar fostul ei iubit, un bărbat de acceaşi vârstă, a fost reţinut pentru 24 de ore.

loading...
PUTETI CITI SI...