Un medic a fost retinut dupa ce a luat mita de 131 de ori!

Postat la: 21.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Un medic a fost retinut dupa ce a luat mita de 131 de ori!

Un medic din Slobozia a reusit sa stabileasca un record greu de egalat. Barbatul a luat mita de 131 de ori in doar trei luni. Doctorul suspectat ca primea mita, alaturi de un asistent, a fost arestat pentru o perioada de 24 de ore.

Barbatul pretindea diverse sume pentru a-si exercita atributiile de serviciu. Ofiterii DGA Ialomita au pus in executare joi doua mandate de perchezitie domiciliara, emise de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Ialomita, in cadrul unui dosar penal in care se fac cercetari cu privire la savarsirea infractiunilor de dare de mita, luare de mita si fals intelectual, comise de un medic specialist de medicina interna in cadrul unui spital din Slobozia si de un asistent medical in cadrul aceleiasi unitati.

In fapt, s-a retinut ca in perioada martie - mai 2018, cei doi au primit sume de bani si alte foloase de la mai multe persoane, suspecte in cauza, pentru a-si exercita atributiile de serviciu. Fata de medicul specialist, procurorul de caz a dispus pe baza de ordonanta masura retinerii pentru 24 de ore, in sarcina acestuia retinandu-se comiterea unui numar de 131 infractiuni de luare de mita in forma continuata si fals intelectual. Cercetarile continua pentru documentarea intregii activitati infractionale a celor in cauza. In cauza s-a beneficiat de sprijinul de specialitate al D.G.A. - Structura Centrala. Perchezitiile domiciliare au fost efectuate cu sprijinul lucratorilor de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Ialomita.

loading...
PUTETI CITI SI...