Un copil a înviat chiar înainte să fie înmormântat! Ce i-a cerut tatălui său

Postat la: 12.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Un copil a înviat chiar înainte să fie înmormântat! Ce i-a cerut tatălui său

Un copil a înviat chiar înainte de a fi înmormântat de către familia lui, in Brazilia. Acesta a cerut ceva anume de la tatăl său. Toată lumea s-a speriat și a început să țipe, dat fiind fenomentul uluitor care a apărut sub ochii lor.

Nimeni nu credea că este adevărat, dar un băiețel de 2 ani s-a ridicat din sicriu și a cerut un pahar cu apă de la tatăl său, conform Daily Mail. Au mai existat de-a lungul timpului cazuri care păreau miracole, dar care își găseau în cele din urmă explicația logică.

Un băiețel de doar doi ani, declarat mort, a înviat înainte să fie înmornântat. După ce a băut apa, copilașul s-a întins înapoi în sicriu, conform Daily Mail. Din păcate, băiețelul s-a stins din viață în urma unei preumonii. Ultima sa suflare și-a dat-o la un spital din Brazilia unde a fost tratat, însă fără noroc. După anunțarea decesului, familia i-a luat trupul acasă. Băiețelul de doi ani s-a ridicat cu o oră înainte de a fi înmormântat.

În timp ce se afla în sicriu, i-a cerut tatălui său un pahar cu apă. „Tati, poţi să îmi dai nişte apă?". Tatăl băiețelului a declarat că în momentul de necrezut toată lumea aflată la înmormântare a început să țipe. Familia a crezut că este un miracol și că micuțul a revenit la viață, dar nu a fost așa. Copilul de doi ani s-a întins în sicriu și a încetat încă o dată să respire. Tatăl acestuia este convins că fiul lui a fost victima unui malpraxis, astfel că a depus o plângere la poliția locală care a demarat o anchetă în acest caz. "Ironia este ca ne consideram niste parinti foarte grijulii si implicati. Copiii sunt centrul universului nostru si tot ce facem, facem pentru ei", a povestit tatăl altui copil care a înviat de două ori.

loading...
PUTETI CITI SI...