Un consilier judeţean din Constanţa a murit după ce a căzut de pe un bloc aflat în construcţie

Postat la: 28.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Un consilier judeţean din Constanţa a murit după ce a căzut de pe un bloc aflat în construcţie

Un consilier judeţean PSD din Constanţa, Stelian-Nicolae Fronescu, a murit, marţi, după ce a căzut de pe un bloc aflat în construcţie în municipiul Constanţa, poliţiştii deschizând o anchetă pentru a stabili dacă este vorba de un accident sau despre o sinucidere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incidentul s-a produs în jurul orei 13.00, când bărbatul, în vârstă de 58 de ani, a căzut de pe un bloc aflat în construcţie pe strada Eliberării din Constanţa, trupul său oprindu-se între ramurile unui copac, la un metru şi jumătate de sol.

Bărbatul, care ar fi locuit peste drum de blocul aflat în construcţie, i-ar fi cerut unui angajat al şantierului să îl lase să vadă cum arată apartamentele din clădire, iar după câteva minute a căzut în gol, de la o înălţime de aproximativ 30 de metri, fiind văzut de un trecător, care a alertat autorităţile.

La locul incidentului au ajuns echipaje de pompieri şi de la descarcerare şi cadre medicale de la Ambulanţă, dar acestea nu au putut decât să constate decesul bărbatului.

Trupul acestuia a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului.

Poliţiştii spun că victima era cunoscută cu antecedente medicale şi au deschis o anchetă pentru a stabili dacă este vorba despre un accident sau o sinucidere.

După ce au aflat de incident, reprezentanţii Consiliului Judeţean Constanţa au transmis un comunicat de presă în care deplâng dispariţia colegului lor şi transmit condoleanţe familiei.

De asemenea, preşedintele CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a trimis, separat, un mesaj de condoleanţe, prin care îşi "exprimă durerea şi profundul regret faţă de trecerea în nefiinţă a bunului prieten şi coleg Stelian-Nicolae Fronescu".

Nicolae Fronescu a fost consilier judeţean al PSD în două mandate, începând cu anul 2008. Fost director al Direcţiei Pieţe, Târguri şi Oboare Constanţa, el era membru în consiliile de administraţie ale Regiei de Transport în Comun, Spitalului Clinic Judeţean şi Spitalului de Pneumoftiziologie din Constanţa.

 

loading...
PUTETI CITI SI...