Românii au Talent sezonul 5 - Semifinala 4 - 29 mai. Cine sunt cei 12 finaliști

Postat la: 29.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Românii au Talent sezonul 5 - Semifinala 4 - 29 mai. Cine sunt cei 12 finaliști

Cel mai de succes show de la PRO TV, Românii au talent a ajuns la semifinala a patra. Alți 12 concurenți care au reușit să impresioneze juriul vor urca pe scenă în speranța de a obține voturile publicului și a ajunge în marea finală. Andra, Andi Moisescu, Bebe Cotimanis și Mihaela Rădulescu vor alege și ei unul dintre finaliști al sfârșitul serii.

Bogdan Bolohan a surprins juraţii la preselecţii cu momentul său extrem de sensibil. El va interpreta un personaj care va demonstra că poate trece peste un viciu cu ajutorul dansului şi voinţei. Bogdan va avea o recuzită impresionantă, iar trupa Pro Dance va fi alături de el pe scenă.

Cristina Kiseleff a reuşit să ridice publicul în picioare la audiţii când a interpretat la vioară electrică o melodie cunoscută. Pentru semifinale, Cristina s-a pregătit intens şi va aduce pe scenă un show complet de muzică şi dans, care va fi susţinut de artificii şi elemente grafice explozive.

Cei cinci membri ai trupei Casual Band au adus muzica gospel funk pe scena de la „Românii au talent" şi au dovedit că sunt extrem de talentaţi. Aceştia vor interpreta în stilul propriu o melodie sensibilă, atmosfera fiind susţinută de un joc de lasere impresionant.

Elena Carmen Cernea a venit la preselecţii îmbrăcată în costum popular, dar a cântat operă. Concurenta a pregătit pentru această etapă a competiţiei un moment muzical surprinzător, care va fi completat de lumini, grafică, dar şi de coregrafia de excepţie a trupei Pro Dance.

Cei trei băieţi care formează grupul Speed cubing l-au determinat la audiţii pe Andi să apese butonul auriu şi să-i trimită astfel direct în semifinale. Concurenţii prezentă de această dată un moment complex de rezolvare a celebrului cub, în care vor implica şi membrii juriului.

Laura Vrânceanu a reuşit să uimească masa juriului la audiţii cu abilităţile sale. Ea a cântat în timp ce executa în aer câteva elemente de acrobaţie extrem de dificile. În semifinala patru de la „Românii au talent", Laura va urca pe scena talentelor complet schimbată şi va interpreta două doine.

După ce la preselecţii, trupa I wanna see the moon a adus la „Românii au talent" un moment inedit de muzică rock-punk, membrii grupului vor face în semifinala patru o combinaţie între cultura scoţiană şi muzica grindcore. 

Numărul de pantomimă prezentat de către Tony Dumitrescu şi Bogdan Fânariu în etapa trecută a competiţiei a smuls ropote de aplauze şi hohote de râs. Cei doi actori vor crea un moment amuzant, însoţit de un colaj de melodii care le va pune în valoare ideea.

Ada Cercel i-a surprins pe componenţii juriului cu talentul său. Ea a cântat şi a dansat la audiţii, iar de această dată va dezvălui încă o aptitudine a sa. Concurenta a pregătit un număr complex de dans şi canto, la care va adăuga un solo la un instrument pe care ea îl îndrăgeşte.

Trupa de dans contemporan Imperia a a sensibilizat publicul şi juriul la preselecţii cu momentul lor extrem de expresiv. Membrii grupului vor aduce pe scenă un număr de dans plin de energie şi emoţii puternice, care le va pune în valoare calităţile.

Dan Leicu a prezentat la audiţii un număr spectaculos de acrobaţie cu aluatul de pizza. Dan va crea o poveste, se va transforma şi va demonstra că din talentul său poate face un adevărat spectacol. 

Micuţul Vlad Ciotescu a arătat că, în ciuda problemelor de sănătate pe care le are, este foarte talentat şi are mulă voinţă. Concurentul va urca pe scenă ca un adevărat rock star şi va surprinde publicul cu momentul gândit de el.

 

loading...
PUTETI CITI SI...