Realitatea TV, lider de audiență in prime-time cu emisiunea Denisei Rifai cu Traian Basescu

Postat la: 20.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Realitatea TV, lider de audiență in prime-time cu emisiunea Denisei Rifai cu Traian Basescu

Realitatea TV a fost lider de audienţă, marți seară, în intervalul 20:00 - 21:30, când telespectatorii s-au uitat la emisiunea "Talk News", moderată de Denise Rifai. Telespectatorii au ales aseară să se uite, în număr mare, la emisiunea care l-a avut invitat pe fostul președinte Traian Băsescu.

Realitatea TV a depăşit, în repetate rânduri, celelalte televiziuni de ştiri, motiv pentru care a tinut sa multumeasca telespectatorilor sai. Postul de televiziune a înregistrat un rating de 2,5, la ora 20:00, şi de 2,3, în următoarea parte a emisiunii, care s-a încheiat la ora 21 şi 30 de minute. Telespectatorii s-au uitat la Realitatea TV, în număr mare, în ultimul sfert de oră al emisiunii "Talk News", atunci când ratingul staţiei noastre a fost de 3,2, la egalitate cu postul Antena 3.

Sub Realitatea TV s-au clasat şi celelalte televiziuni de ştiri, România TV, cu 2,7 puncte de audienţă, Digi 24, cu 1,1, şi B1 TV, care a înregistrat sub un punct, deși invitatul principal era Rareș Bogdan. Minutul de aur pentru postul nostru, în rândul publicului urban 18+, a fost la 21 şi 26 de minute, când Realitatea TV a înregistrat 4 puncte de rating.

Realitatea TV a fost preferată şi de publicul din categoria urban 25-55 de ani, în acelaşi sfert de oră, când s-au înregistrat 1,69 puncte de audienţă. A fost urmată de Digi, cu 1.2 puncte, Antena 3, cu 1,1, în timp ce B1 TV şi România TV s-au încadrat mult în urmă. Aceeaşi situaţie este şi în categoria de public urban 18-49 de ani. Realitatea TV a avut, în intervalul 21:15 - 21:30, o audienţă de 1,16, iar restul televiziunilor de ştiri s-au clasat sub un punct.

loading...
PUTETI CITI SI...