Prognoza meteo 20 septembrie: Maxime de 31 de grade!

Postat la: 20.09.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Prognoza meteo 20 septembrie: Maxime de 31 de grade!

Prognoza meteo 20 septembrie. Avem parte de o toamnă târzie extrem de blândă. Temperaturile sunt mai mult de vară, maximele ajungând joi și la 31 de grade. Vremea se va menţine predominant frumoasă în toată țara.

Prognoza meteo 20 septembrie. Dimineaţa va fi rãcoroasã în majoritatea zonelor, însã la amiazã temperatura aerului va creşte pânã la valori ce se vor situa în cotinuare peste cele normale ale perioadei, cu maxime între 23 şi 31 de grade.

Prognoza meteo 20 septembrie în București

Prognoza meteo 20 septembrie. Dimineața este răcoroasă, cu o minimă de 10...11 grade, mai scãzutã în zona preorãşeneascã, spre 8 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Cu toate acestea, la amiază se vor atinge din nou temperaturi peste cele obişnuite ale perioadei, cu o maximã de 27...28 de grade. Minima termicã de vineri dimineaţa va fi de 11...13 grade.

Prognoza meteo 20 septembrie la munte și la mare

Prognoza meteo 20 septembrie. La munte este în continuare destul de cald și de frumos. Cerul este în mare parte senin, vântul suflă moderat. Nu sunt așteptate precipitații joi. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 27°C și 10°C și nu sunt așteptate ploi. La mare avem temperaturi de vară! Cer senin, maxime și minime care se încadrează între 24-28°C , iar minime de 17 grade Celsius.

loading...
PUTETI CITI SI...