Percheziţii la consilierul fostului primar Andrei Chiliman

Postat la: 31.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

Percheziţii la consilierul fostului primar Andrei Chiliman

Biroul lui Emanoil Bocean, consilier al fostului primar Andrei Chiliman şi coordonator al Poliţiei Locale a sectorului 1, este percheziţionat, acesta fiind acuzat de luare de mită.

Nu sunt singurele probleme pentru Bocean, numele acestuia fiind şi în dosarul în care este cercetat Andrei Chiliman. Potrivit declaraţiilor martorilor în acel dosar, Borcea era apropiat de Chiliman şi prin intermediul său beneficia de comision din contractele de la bugetul sectorului 1.

Cercetat de procurori pentru contracte date cu dedicaţie, Andrei Chiliman este prins între dosarul canalizării din Comarnic, în care Iulian Herţanu, cumnatul lui Victor Ponta, este acuzat de fraude cu fonduri europene, şi dosarul Apa Nova, în care procurorii susţin că au descoperit cum compania de apă umfla nejustificat facturile bucureştenilor.

Cele două anchete au fost demarate după denunţul unui om de afaceri, care susţine că l-a uns şi pe Andrei Chiliman pentru a prinde mai multe contracte din bani publici, conform sursei citate.

loading...
PUTETI CITI SI...