Paracetamulul P-500, zis si "Paracetamolul Mortii", contine din fabrica virusul Machupo!

Postat la: 30.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Paracetamulul P-500, zis si

Pe retelele de socializare s-a raspandit cu rapiditate virala informatia ca paracetamolul P-500 ar fi daunator sanatatii, intrucat din fabricatie ar contine un virus extrem de periculos. Stirea e preluata si redistribuita in proportie geometrica.

Lumea nu mai are timp sa analizeze informatia, la fel ca si cu campania anti-vaccinare, deja considera ca paracetamolul ar contine virusul mortal Machupo. Intr-adevar, virusul Machupo exista si este responsabil de febra hemoragica si de raspindirea acestei boli in jungla boliviana, sau cea braziliana, principalul agent fiind un tantar. Si tot adevarat e ca cercetatorii americani au reusit sa izoleze virusul si sa-l studieze si sa-l modifice genetic in laborator, conform informatiilor oficiale. Nu exista insa nicio proba ca virusul in stare latenta ar fi inclus in paracetamol.

"Este o bazaconie, nu se poate pune o cultura din acest virus, sau altii, in medicamente, in folii cu paracetamol, capsule medicamentoase etc. Virusul nu ar trai in aceste conditii. In plus, sa presupunem ca un virus in stare latenta, "pe moarte", ca sa-i zicem asa, ar fi inglobat intr-un medicament. Pai asa este si vaccinul anti-viral, care invata sistemul imunitar sa atace acel virus. Deocamdata, vaccin la pastila nu exista, desi un sambure de adevar este, ca anumite companii de cercetare din SUA si Germania au incercat sa produca - fara succes insa - un asa zis vaccin antigripal sub forma de comprimate, cu care sa se trateze anumite tipuri de tulpini gripale.", ne explica dr. Adriana Georgescu, expert imunolog.

loading...
PUTETI CITI SI...