Ozzy Osbourne, internat la spital din cauza unor complicatii aparute pe fondul gripei

Postat la: 07.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Ozzy Osbourne, internat la spital din cauza unor complicatii aparute pe fondul gripei

Ozzy Osbourne a fost spitalizat recent din cauza unor complicatii aparute pe fondul gripei. Anuntul a fost facut de sotia lui, Sharon Osbourne, miercuri noaptea. Se pare ca muzicianul a fost internat pe 4 februarie la Keck Hospital of University din sudul Californiei.

„Ozzy a fost internat din cauza unor complicatii ale gripei. Medicii lui considera ca acesta este cel mai bun mod de a-si reveni mai rapid", a scris Sharon Osbourne pe Twitter. Artistul de 68 de ani a anuntat recent, mai exact la finalul lunii ianuarie, amanarea concertelor din turneul european din cauza unei infectii respiratorii.

„Sunt devastat pentru ca sunt nevoit sa aman segmentul european al turneului meu. Pare ca din octombrie totul merge prost. Mai intai, infectia cu stafilococ la degetul mare de la mana, acum, gripa si bronsita. Vreau sa prezint scuze fanilor care mi-au fost loiali de-a lungul anilor, trupei si echipei mele, formatiei Judas Priest, pentru ca v-am dezamagit. Oricum, promit ca turneul cu Judas Priest va avea loc. Este reprogramat chiar acum incepand cu luna septembrie. Inca o data, ma scuz fata de toata lumea", a anuntat Ozzy Osbourne.

loading...
PUTETI CITI SI...