OMS considera că dragostea e o boală mintală gravă! Nu se spune insa daca poate fi tratata prin vaccinare ARN mesager

Postat la: 11.12.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

OMS considera că dragostea e o boală mintală gravă! Nu se spune insa daca poate fi tratata prin vaccinare ARN mesager

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a inclus dragostea în registrul maladiilor, fiind considerată o tulburare mintală. Experţii în sănătate afirmă că dragostea provoacă dependenţă, la fel ca drogurile, alcoolul sau jocurile de noroc.

Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, simptomele acestei maladii sunt gândurile obsesive despre altă persoană, schimbările bruşte ale dispoziţiei, mila faţă de sine, insomnia, acte negândite, impulsive, dureri de cap şi chiar reacţii alergice. Cu toate acestea, din motive fizice, dragostea nu poate dura mai mult de patru ani, cred specialiştii, care consideră că starea mentală a unei persoane îndrăgostite poate fi comparata cu cea dată de cele mai grave boli psihice.

Specialistii OMS sunt aceiasi care recomanda ca vaccinurile de tip ARN mesager sa devina universale si sa trateze nu numai virozele, dar si cancerele, depresiile, alzheimer etc. Nu se spune explicit, dar probabil ca si o injectie cu ARN mesager ar putea "vindeca" lumea de dragoste! Din punct de vedere religios, dragostea e un sentiment dat de la Dumnezeu omului (dar se observa si numeroase alte animale): "Dumnezeu e dragoste!", spun sființii parinti care il citeaza pe Iisus. Sa vedem ce comentarii ar putea avea cum Biserica Ortodoxa Romana.

loading...
PUTETI CITI SI...