Mihnea Năstase, mezinul lui Adrian Năstase, s-a angajat la Parlamentul European. Ce pile i-a pus tatăl său

Postat la: 02.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Mihnea Năstase, mezinul lui Adrian Năstase, s-a angajat la Parlamentul European. Ce pile i-a pus tatăl său

Fiul cel mic al cuplului Adrian - Dana Năstase, Mihnea, s-a angajat recent în Parlamentul European. Acesta va fi consilierul personal al europarlamentarului PSD; Cătălin Ivan, unul dintre cei mai aprigi contestatari ai lui Victor Ponta.

Mezinul familie Năstase a terminat științele politice la Londra și acum își pregătește lucrarea de Master la Bruxelles. Cu aceasta ocazie, și-a găsit și un job frumos în cadrul celei mai importante instituții din Europa.

"Pe Mihnea l-am cunoscut la Parlamentul European, unde a a avut colaborări cu colegi din delegația europarlamentarilor PSD.Când s-a eliberat un loc la mine în echipă l-am chemat să lucrăm împreună. Am avut mai multe discuții cu Mihnea, iar în urma acestora am decis să-l angajez. Este un tânăr foarte pregătit, cu foarte mult bun simț și dornic de muncă. Evident că a contat și faptul că-l cunosc pe tatăl său, dar nu a fost decisiv acest fapt în alegerea mea. Mihnea se va ocupa în echipa mea de activitatea în Comisia de relații externe și de relația UE, Rusia", a declarat în Libertatea europarlamentarul Cătălin Ivan, șeful lui Mihnea.

 

loading...
PUTETI CITI SI...