Mihai Şora: Dragi şobo, ne vedem la Girafă: în această seară şi în toate serile în care va fi nevoie

Postat la: 24.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Mihai Şora: Dragi şobo, ne vedem la Girafă: în această seară şi în toate serile în care va fi nevoie

Filosoful Mihai Şora a anunţat, duminică, pe Facebook, că se anunţă o vară încărcată şi că atât guvernanţii, cât şi protestatarii stau sub presiunea aceleiaşi coordonate - timpul, menţionând că au loc proteste în mai multe state, ceea ce arată că "ceva nu este în regulă pe Terra".

"Dragi șobo, ne vedem la Girafă: în această seară și în toate serile în care va fi nevoie. Se anunță o vară încărcată și fierbinte (dacă nu ne-am topit la minus 15 grade, nu vom îngheța la plus 30). În clipa de față, și noi, și ei stăm sub presiunea aceleiași coordonate: Timpul. Iar, din această încleștare, cum bine ne-a învățat istoria, învingătoare ies, mereu, inteligența, cinstea, lumina. Da, da: lumina de la capătul tunelului (până nu ne vor fura și tunelul). Dragii mei, supapele de siguranță nu sunt multe, dar protestele noastre înseamnă enorm. Vă reamintesc că, nu departe de Girafă, se află punctul cardinal al democrației noastre: măsuța unde strângem semnături pentru FĂRĂ PENALI ÎN FUNCȚII PUBLICE", a scris Mihai Şora, pe Facebook.

"P.S. Proteste în Statele Unite, proteste în Marea Britanie, proteste în Spania, în Turcia, în România, în Moldova, în Rusia, în Vietnam... Ceva nu este în regulă pe planeta Terra. Vă dați seama? Dacă vin acum extratereștrii, ne facem de toată rușinea", mai scrie Şora.

loading...
PUTETI CITI SI...