Horoscopul zilei de 1 februarie 2019. Leii se pot confrunta cu probleme de sanatate

Postat la: 01.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Horoscopul zilei de 1 februarie 2019. Leii se pot confrunta cu probleme de sanatate

Horoscopul zilei de 1 februarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Horoscopul zilnic pentru 1 februarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 1 februarie 2019 spune ca astazi nativii din zodia Leu se pot confrunta cu probleme de sanatate pe fondul epuizarii si al dezechilibrarii sistemului imunitar.

Horoscop Berbec - Horoscopul zilei de 1 februarie 2019
Cei nascuti in zodia Berbec vor fi puternic incercati din punct de vedere al carierei, al imaginii publice si al statutului social. Nativii pot fi pusi in fata unor obstacole, unor provocari legate de cariera si vor cauta sa ia cea mai buna decizie pentru moment. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec ii sfatuieste sa lase autoritatea deoparte, sa fie chibzuiti in declaratii si manifestari publice si sa fie pregatiti pentru a face fata unor situatii, ipostaze ciudate in care vor fi pusi de catre persoanele apropiate.

Horoscop Taur - Horoscopul zilei de 1 februarie 2019
Cei nascuti in zodia Taur se dedica studiului si invatarii. Nativii doresc sa-si consolideze unele cunostinte sau sa acumuleze altele noi in vederea schimbarii carierei sau pentru a se dedica unui proiect extra care sa le imbunatateasca veniturile. Horoscopul de azi pentru zodia Taur ii sfatuieste sa nu se lase demoralizati de esecurile altora si nici sa nu asculte sfaturile persioanelor negativiste si pesimiste care nu vor face altceva decat sa le puna piedici in ascendiunea profesionala.

Horoscop Gemeni - Horoscopul zilei de 1 februarie 2019
Cei nascuti in zodia Gemeni se preocupa de rezolvarea, finalizarea unor acte, unor documente juridice, de semnarea unor contracte sau legalizarea acestora. O serie de nativi isi fac planuri de vacanta, cauta oferte de sejururi si cumpara bilete. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni ii sfatuieste sa fie diplomati in comunicarea cu institutiile si reprezentantii acestora, mai ales daca este vorba de recuperarea unui beneficiu material.

Horoscop Rac - Horoscopul zilei de 1 februarie 2019

Horoscop 2019 cu Mariana Cojocaru - Multe schimbari din februarie pentru majoritatea zodiilor

Cei nascuti in zodia Rac pot avea parte de conflicte serioase in relatia de cuplu. Nativilor le va fi foarte greu sa ajunga la un acord, la o intelegere cu persoana iubita, aspect care se va rasfrange si asupra parteneriatelor profesionale si de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac ii sfatuieste sa puna accent pe comunicare, sa fie calmi si intelegatori si sa caute sa lamureasca pe loc neintelegerile aparute.

Horoscop Leu - Horoscopul zilei de 1 februarie 2019
Cei nascuti in zodia Leu nu se simt confortabil la locul de munca, iar cauza poate fi un conflict cu colegii si superiorii sau niste sarcini si responsabilitati noi care le revin pe neasteptate si pe care nu vor putea sa le refuze. Momente tensionate in care nativii vor trebui sa depuna efort suplimentar pentru a-si pastra directia sau pentru a performa. Horoscopul de azi pentru zodia Leu ii sfatuieste sa aiba mai multa grija la sanatate. Suprasolicitarea de la locul de munca le poate fi daunatoare, insa nici afectiunile de sezon nu-i vor ocoli.

Horoscop Fecioara - Horoscopul zilei de 1 februarie 2019
Cei nascuti in zodia Fecioara se simt singuri, izolati si neimpliniti sentimental. Nativii, indiferent ca se afla intr-o relatie sau nu, vor fi dezamagiti de un context si vor deveni prea putin comunicativi. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioara ii sfatuieste sa nu devina autoritari cu copiii, acolo unde este cazul, iar in plan sentimental sa aiba rabdare. Este vorba doar de o etapa trecatoare si fara un impact major pe termen lung.

Horoscop Balanta - Horoscopul zilei de 1 februarie 2019
Cei nascuti in zodia Balanta se preocupa de niste sarcini care vizeaza casa. Nativii se simt exasperati de volumul de munca si vor avea tendinta de a le amana. Posibil ajutor de la persoana iubita in niste demersuri care vizeaza locuinta. Horoscopul de azi pentru zodia Balanta ii atentioneaza asupra conflictelor care pot lua nastere cu membrii familiei, in unele cazuri abordandu-se o problema financiara sau legata de o mostenire.

Horoscop Scorpion - Horoscopul zilei de 1 februarie 2019
Cei nascuti in zodia Scorpion vor face un efort major pentru a-si mentine atentia si concentrarea asupra sarcinilor pe care le au de indeplinit la locul de munca. In plus, conflictele cu colegii si superiorii nu vor lipsi. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion ii sfatuieste sa fie atenti la afirmatiile pe care le fac in public si care se pot intoarce impotriva lor.

Horoscop Sagetator - Horoscopul zilei de 1 februarie 2019
Cei nascuti in zodia Sagetator se preocupa de situatia financiara care tinde sa se dezechilibreze, fie ca urmare a unor investitii ineficiente, fie ca urmare a unor cheltuieli neprevazute. Unele planuri facute se pot schimba si pot lua o intorsatura neplacuta. Horoscopul de azi pentru zodia Sagetator le cere sa evite tranzactiile financiare si sa imprumuturile, creditele.

Horoscop Capricorn - Horoscopul zilei de 1 februarie 2019
Cei nascuti in zodia Capricorn se bucura de tranzitul lunii intocmai prin semnul lor. Nativii vor deveni determinati sa finalizeze un proiect inceput si vor fi logici si rationali in decizii si actiuni. Vor pune in practica metode noi de inlesnire a sarcinilor si atributiilor care le revin. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn ii sfatuieste sa fie atenti la dialogul cu parintii, care, administrat necorespunzator, poate da nastere unor conflicte majore cu schimbari de atitudine.

Horoscop Varsator - Horoscopul zilei de 1 februarie 2019
Cei nascuti in zodia Varsator se pot confrunta cu diferite probleme de sanatate si disconfort in cazul afectiunilor cronice de natura sa le schimbe total starea de spirit. Nativii vor deveni irascibili si cu greu isi vor indeplini sarcinile zilnice. Horoscopul de azi pentru zodia Varsator ii atentioneaza asupra deplasarilor si ii sfatuieste sa conduca cu grija.

Horoscop Pesti - Horoscopul zilei de 1 februarie 2019
Cei nascuti in zodia Pesti pot avea parte de discutii surprinzatoare cu prietenii in urma carora sa-si puna niste semne de intrebare. Pe de alta parte, se contureaza un aspect tensionat legat de zona financiara, capitol la care pot aparea conflicte legate de bani sau cheltuieli neprevazute. Horoscopul de azi pentru zodia Pesti ii sfatuieste sa fie prudenti in luarea deciziilor radicale sau cu impact pe termen lung. Este recomandat sa cantareasca cu atentie situatia.

loading...
PUTETI CITI SI...