Femeia care a anunţat accidentul lui Dan Condrea, ridicată şi dusă la audieri. M-a depăşit, avea viteză şi vorbea la telefon

Postat la: 25.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

Femeia care a anunţat accidentul lui Dan Condrea, ridicată şi dusă la audieri. M-a depăşit, avea viteză şi vorbea la telefon

Gabriela Pelin, femeia care a anunţat la 112 accidentul lui Dan Condrea, a declarat, după ce a fost audiată de procurori, că Dan Condrea avea viteză destul de mare, în jur de 110 km/h şi că vorbea la telefon însă a precizat că nu era urmărit, nefiind maşini sau drone în zonă.

"Mergeam spre casă cu copilul, o maşină m-a depăşit, avea viteză mai mare decât a mea, 110 km/h să zic, că aveam eu aproape 90 km/h, deci, clar m-a depăşit. Vorbea la telefon. Nu ştiam cine e că nu m-a interesat. Am mers, pur si simplu în linie dreaptă, dânsul a dat semnal, m-a depăşit, s-a încadrat înapoi pe drum şi am mers, că era şoseaua liberă. La un moment dat am auzit o bubuitură puternică. M-am uitat mai bine şi nu era maşina", a declarat Gabriela Penlin după audieri. Gabriela Pelin este unul dintre cei doi martori oculari ai accidentului. Femeia le-a povestit şi procurorilor, timp de aproximativ trei ore, ce a văzut.

"Am ajuns acolo, nu se vedea nimic. Am zis să mai căutam, poate traieşte cineva. Nu se mai vedea în interiorul maşinii. La aproape un metru de maşină era un cadavru. M-am ridicat şi i-am strigat biciclistului că l-am găsit. De la 112 mă întreba dacă mai e cineva. I-am zis biciclistului că l-am găsit decedat. Între timp a venit o maşină de poliţie care a zis că e întâmplător acolo. Am găsit portofelul. Poliţia a ajuns lângă mine, am ridicat portofelul de jos, am scos un permis de conducere, am citit: Condrea Dan Alexandru. Mi-a zis poliţistul să-i dau permisul, să anunţe ei prin staţie, CNP-ul l-a dictat el prin staţie. Nu m-a depăşit în nicio curbă. Se vede clar că a mers 6 metri şi a încercat să intre din nou pe şosea. Nu era în satele acelea când m-a depăşit, eram în câmp, sunt vreo 10 km în câmp. Eu am vazut doar că a dispărut de pe şosea şi s-a auzit o bubuitură. Nu era urmărit de nimeni pentru că nu era nicio maşină, drone nici atât. ", a mai declarat Gabriela Pelin.

loading...
PUTETI CITI SI...