Exista sau nu extraterestri? Cat de secret mai e planul Pentagonului referitor la OZN

Postat la: 15.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Exista sau nu extraterestri? Cat de secret mai e planul Pentagonului referitor la OZN

Mihai Gadea a prezentat in aceasta seara planul secret al Pentagonului, dar si declaratia fostul ministru al apararii din Canada care considera ca extraterestrii au vizitat frecvent Pamantul timp de zeci de ani.

''Intr-un moment din Razboiul Rece, 1961, erau aproximativ 50 de OZN-uri ce zburau deasupra Rusiei catre Europa. Comandantul suprem era foarte preocupat si era pe punctul de a apasa pe butonul de panica atunci cand au schimbat brusc ruta si am plecat catre Polul Nord. S-au decis sa investigheze si au cercetat timp de trei ani. Acestia au descoperit ca cel putin trei specii diferite de extraterestri au vizitat Pamantul timp de sute de ani'', sustine Paul Hellyer.

Anul trecut, in luna decembrie, The New York Times anunta ca Pentagonul a desfasurat, timp de mai multi ani, un program secret, bugetat cu milioane de dolari, care trebuia sa investigheze obiectele zburatoare neidentificate.

Programul a functionat intre 2007 si 2012, iar despre el stiau foarte putini oficiali. Documente obtinute de publicatie din cadrul operatiunilor desfasurate prin acest program descriu aeronave si obiecte zburatoare ciudate, care se deplasau cu viteza. Numai ca oamenii de stiinta sunt sceptici si spun ca intamplarile care nu se pot explica nu constituie neaparat o dovada a vietii extraterestre.

Autoritatile americane au cheltuit mai mult de 20 de milioane de dolari pe acest program inainte de a fi nevoite sa-l inchida, atunci cand a aparut necesitatea de a face economii.

loading...
PUTETI CITI SI...