Șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, fost mare dealer de automobile, țepuit de un samsar de mașini

Postat la: 21.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, fost mare dealer de automobile, țepuit de un samsar de mașini

Al doilea om în stat, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, s-a prezentat, ieri, la Judecătoria Sectorului 6, de data aceasta în calitate de parte vătămată, informează Pro TV.

Potrivit sursei citate, Călin Popescu Tăriceanu a fost înșelat de un român originar din Târgu Mureș, care a trăit în Germania, unde se ocupa cu vânzarea și cumpărarea de mașini. Acesta l-a convins pe președintele Senatului că-i poate procura un autoturism de lux la un preț foarte bun. Samsarul i-a trimis politicianului și poze cu mașina, doar că acestea înfățișau, de fapt, un autoturism expus în vitrina unui dealer din Germania.

Tăriceanu s-a lăsat convins și i-a trimis samsarului 14.500 de euro, dar n-a mai văzut nici banii, nici mașina. Confruntat de al doilea om în stat, negustorul a pretins că mașina s-a stricat în drum spre România și că a trebuit trimisă în service. Ancheta a scos la iveală faptul că bărbatul nu cumpărase nicio mașină, mai precizează Pro TV. Procesul durează de câțiva ani, dar informația a ajuns în presă abia ieri. Până în acest moment, autoritățile nu au reușit să dea de urma escrocului.

loading...
PUTETI CITI SI...