Darren Cahill i-a gasit antrenor Simonei Halep! Anuntul facut de numarul unu mondial

Postat la: 17.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Darren Cahill i-a gasit antrenor Simonei Halep! Anuntul facut de numarul unu mondial

Simona Halep a înteles ca e foarte greu sa evolueze fara un antrenor si, desi planuia sa nu se grabeasca în alegerea unuia, foarte probabil va începe o noua colaborare cât de curând. Darren Cahill i-a facut deja o recomandare, iar numarul unu mondial a promis ca va tine cont de ea.

La Australian Open 2019 Simo a surprins, fiind vazuta în repetate rânduri alaturi de Cahill, care chiar a si ajutat-o la antrenamente. Imediat, s-a discutat despre posibilitatea ca australianul sa revina, speculându-se ca Halep tocmai de aceea nu si-a luat alt antrenor. Nici vorba de asa ceva, relatia dintre ei e una fantastica, dar nu vor colabora, cel putin anul acesta.

În schimb, constanteanca a dezvaluit, dupa victoria contra sportivei din Estonia, Kaia Kanepi, ca antrenorul de la Antipozi i-a recomandat un alt tehnician. Si, din câte se pare, Simo va lua o decizie în acest sens foarte curând.

"Cu siguranta, e greu fara antrenor la acest nivel. Am nevoie de unul, vom vedea dupa turneu. Suntem prieteni, nu se pune problema sa revina (n.r.-Cahill). Am stat patru ani împreuna, e alaturi de mine. Conteaza ca e pe aici, prin jur, vorbim, ma mai sfatuieste, dar nu e antrenorul meu. Nu se pune problema! Darren mi-a recomandat un alt antrenor si o sa tin cont de sfatul lui. Nu pot spune cine e, pentru ca n-am discutat cu el", a transmis liderul mondial la conferinta de presa.

În loja Simonei la meciul cu Kaia Kanepi s-a aflat Florin Segarceanu, antrenorul nejucator al echipei de FED Cup a României. Este oarecum surprinzatoare prezenta acestuia, daca tinem cont ca Segarceanu anuntase ca o va ajuta pe Simona atunci când se afla în tara, dar ca în strainatate va fi mai dificil.

Fost jucator important pentru România, locul 49 ATP la un moment dat, a fost evident ca Segarceanu si-a dorit si el foarte mult ca Simona sa câstige primul meci cu el în loja si nu pe scaunul capitanului, lânga teren, asa cum se întâmpla la meciurile de FED Cup.

În aceeasi loja, în care era si mama Simonei, s-au mai aflat Vasile Antonescu, Andrei Cristofor si Teo Cercel, cei care fac parte din echipa jucatoarei. De notat ca e foarte putin probabil ca Segarceanu sa o antreneze pe Simo pe termen lung, principalul favorit urmand a fi probabil Andre Agassi.

loading...
PUTETI CITI SI...