Crimă Botoșani! O mamă a fost ucisă de propriul fiu. Ce a făcut cu trupul femeii după ce a înjunghiat-o mortal

Postat la: 02.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Crimă Botoșani! O mamă a fost ucisă de propriul fiu. Ce a făcut cu trupul femeii după ce a înjunghiat-o mortal

Un bărbat și-a ucis propria mamă de 82 de ani, pe care a târât-o într-un lan de porumb. După ce femeia și-a dat ultima suflare, fiul criminal a dus cadavrul la marginea unei păduri, după care a pornit înapoi spre sat ca și cum nimic nu s-ar fi întâlnit. Pe drum, el s-a întâlnit cu un tânăr, care l-a întrebat ce a pățit de e plin de sânge și după mai multe întrebări, asasinul l-a dus pe acesta în locul în care se afla trupul mamei sale. Ulterior, martorul a alertat poliția.

Oribila crimă s-a petrecut aseară, în satul Poienița, de lângă Dracșani, din comuna Sulița, judeţul Botoşani. Femeia de 82 de ani și fiul ei s-au certat, iar un vecin a povestit că i-a văzut împreună în sat: ea era înainte, cu un băț în mână, el, în urm sa. Când au ajuns într-un lan de porumb, bărbatul a înjunghiat-o de mai multe ori. Surse din anchetă au dezvăluit că asasinul și-a înjunghiat victima de cel puțin 30 de ori pe mama sa, relatează observator.tv. Ulterior, el a târât-o la marginea unei pădure, apoi a abandonat-o şi a plecat spre casă. Pe drum, însă, un tânăr l-a văzut plin de sânge şi l-a întrebat ce a păţit.

„El mi-a zis că are sânge de la maică-sa. Mi-a zis că a murit mama. Păi cum? S-a agăţat în gard. Ştiind că e un gard de sârmă pe aici, am zis că poate s-a agăţat", a declarat tânărul care, împreună cu mai mulţi prieteni, a început să o caute pe bătrână. Cum nu au găsit-o, aceștia s-au întors la criminal ca să-l convingă să le arate unde era, de fapt, bătrâna. „L-am găsit tocmai la marginea satului. Mergea pe jos. L-am luat şi m-a adus exact la...", a mai spus bărbatul. Deși au sunat imediat la 112, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic ca să o aducă la viață.

„Prezenta urme de lovituri la nivelul organelor abdominale, o plaga taiata la nivelul coapsei drepte si o plaga taiata la nivelul faciesului", a declarat Cristian Simionescu, de la SAJ Botoşani. Zona în care s-a produs oribila crimă a fost împânzită de oamenii legii. Fiul femeii a negat că și-ar fi omorât mama. Mai mult, el a dat vina pe tatăl său, însă, anchetatorii au decis să-l reţină pentru audieri pentru 24 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă să stea mulți ani în spatele gratiilor. Deocamdată, nu se știu motivele pentru care el și mama lui s-au certat.

loading...
PUTETI CITI SI...