Bomba zilei! Ministerul Justitiei are doua protocoale secrete incheiate cu SRI

Postat la: 07.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Bomba zilei! Ministerul Justitiei are doua protocoale secrete incheiate cu SRI

UPDATE - Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca se verifica de catre cine si in ce conditii au fost semnate doua protocoale clasificate incheiate intre Ministerul Justitiei si Serviciul Roman de Informatii: "Verificam sa vedem cine si in ce conditii conditii au fost semnate".

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania a precizat duminica, intr-un raspuns primit de la Ministerul Justitiei, ca MJ are incheiate doua protocoale clasificate cu Serviciul Roman de Informatii.

"La nivelul Ministerului Justitiei exista doua protocoale clasificate incheiate intre Ministerul Justitiei si Serviciul Roman de Informatii. Primul protocol de colaborare incheiat exclusiv pe problema Prevenirii si Combaterii Terorismului, iar al doilea protocol reprezinta organizarea si functionarea Sistemului National de Prevenire si Combatere a Terorismului", precizeaza Ministerului Justitiei in raspunsul transmis Asociatiei.

Stirea initiala - Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania a precizat duminica, intr-un raspuns primit de la Ministerul Justitiei, ca MJ are incheiate doua protocoale clasificate cu Serviciul Roman de Informatii.

Atac dur lansat de Florin Iordache la adresa lui Augustin Lazar: ''Ne gandim sa sesizam CCR. Procurorul General a transformat SRI in organ de cercetare penala''
"La nivelul Ministerului Justitiei exista doua protocoale clasificate incheiate intre Ministerul Justitiei si Serviciul Roman de Informatii. Primul protocol de colaborare incheiat exclusiv pe problema Prevenirii si Combaterii Terorismului, iar al doilea protocol reprezinta organizarea si functionarea Sistemului National de Prevenire si Combatere a Terorismului", precizeaza Ministerului Justitiei in raspunsul transmis Asociatiei, informeaza agerpres.ro. Ministerul Justitiei adauga ca, avand in vedere caracterul nepublic al unor astfel de documente, informatiile din acest domeniu sunt exceptate de liberul acces al persoanelor.

loading...
PUTETI CITI SI...