Anca Pop a murit. Primele imagini de la locul accidentului

Postat la: 18.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Anca Pop a murit. Primele imagini de la locul accidentului

Cântăreaţa Anca Pop s-a stins din viaţă după ce a căzut cu maşina în Dunăre, la Sviniţa. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ai Poliţiei Judeţene Mehedinţi, tânăra ar fi derapat într-o zonă fără parapet şi a plonjat în apă, nereuşind să se salveze.

Potrivit poliţiştilor, la volanul autoturismului se afla o femeie de 34 de ani din Moldova Nouă (judeţul Caraş-Severin). Surse din poliţia de frontieră precizează că este vorba despre cântăreaţa Anca Pop, iar documentele găsite în maşină confirmă acest lucru.

„Poliţiştii de frontieră mehedinţeni, în timp ce se aflau în misiune de patrulare-cercetare a zonei de responsabilitate, au observat în dreptul kilometrului fluvial 993 din localitatea Sviniţa un autoturism căzut în apele fluviului Dunărea. Poliţia de Frontieră a luat imediat masura înştiinţării Inspectoratului de Urgenţă, a Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi a căptăniei Orşova, pentru luarea măsurilor legale ce se impun", a precizat Corina Moraru, Politia de Frontieră.
Anca Pop a colaborat cu Goran Bregovic.

Născută pe 22 octombrie 1984 la Moldova Nouă, Anca Pop și-a lansat primul album pe 12 iulie 2017 în Japonia. Acesta include piese precum „Free Love", „Super Cool", „Ring Around", „Loco Poco" și „Ederlezi". În 2008 a colaborat cu Goran Bregovic pe albumul Champagne for Gypsies pentru care a scris două dintre piese. La data de 27 iulie 2015, a lansat o altă versiune al videoclipului piesei „Free Love", exclusiv pentru revista Playboy, de asemenea a apărut pe coperta revistei respective în numărul lunilor iulie-august.

 

loading...
PUTETI CITI SI...