Accident groaznic cu patru morți și opt răniți în judeţul Vrancea

Postat la: 05.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

Accident groaznic cu patru morți și opt răniți în judeţul Vrancea

Accident cumplit, azi noapte, pe Drumul European 85, în localitatea vrânceană Haret, în apropierea oraşului Mărăşeşti. Patru persoane, între care şi un copil de cinci ani, au murit după ce căruţa în care se aflau a fost izbită de o maşină. Încă opt oameni, tot din căruţă, au fost transportaţi de urgenţă la spital cu mai multe ambulanţe.

Accidentul s-a produs în jurulul orei 22. Potrivit oamenilor legii, căruţa în care se aflau 12 persoane ar fi intrat pe Drumul European 85, de pe un drum lateral, fără să se asigure. Într-o clipă a fost spulberată de o maşină cu numere de Bacău, la volanul căreia se afla o femeie. În urma impactului, atelajul s-a făcut praf. Bucăţi din căruţă, dar şi o parte din lucrurile care se aflau în ea au fost împrăştiate pe o rază de zeci de metri.

Maşina care a lovit căruţa a fost proiectată într-un şanţ de pe marginea drumului. Imediat după accident, la faţa locului au sosit zeci de persoane, rude şi cunoscuţi ai victimelor, care au fost la un pas să o linşeze pe şoferiţă. Poliţiştii chemaţi pentru cercetări, dar şi jandarmii nu au reuşit să-i liniştească pe oamenii extrem de agitaţi, aşa că a fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru a calma spiritele.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili exact împrejurările în care s-a produs accidentul.

loading...
PUTETI CITI SI...