Incediu la o clădire de apartamente din vestul Londrei, 200 de pompieri se luptă cu flăcările

Postat la: 14.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Incediu la o clădire de apartamente din vestul Londrei, 200 de pompieri se luptă cu flăcările

Un incendiu a izbucnit la o clădire de apartamente cu 24 de etaje, din vestul Londrei - Grenfell Tower, aproximativ 200 de pompieri şi 20 de autospeciale încearcă să stingă flăcările, în timp ce se încearcă evacuarea oamenilor din clădire, transmite CNN.

Incediu la o clădire de apartamente din vestul Londrei, 200 de pompieri se luptă cu flăcările Într-o postare pe Twitter poliţia metropolitană a precizat că două persoane sunt tratate pentru că au inhalat fum şi sunt aşteptate informaţiii cu privire la numărul victimelor afectate de incendiu. Incendiul a fost semnalat la ora locală 1:16 (3:16, ora României).

Poliţia Metropolitană a declarat că oamenii care se aflau în clădire au primit îngrijiri medicale. Întreaga clădire de pe Lancaster West Estate ardea, existând temeri că aceasta s-ar putea prăbuşi. Oamenii care locuiau în clădire au fost evacuaţi. Primarul Londrei, Sadiq Khan a declarat incendiul drept „incident major". Reprezentanţi Metroului din Londra au declarat că mai multe staţii de metrou din oraş au fost închise din cauza incendiului.

 

loading...
PUTETI CITI SI...