Viol în grup la Ploieşti. O fată de 18 ani, ademenită la „petrecere" de două adolescente de 15 ani

Postat la: 09.06.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Viol în grup la Ploieşti. O fată de 18 ani, ademenită la „petrecere

O tânără în vârstă de 18 ani din Câmpina a fost sechestrată şi violată de mai mulţi bărbaţi după ce a fost ademenită într-un apartament din Ploieşti de două adolescente în vârstă de 15 ani.

Nu mai puţin de 12 bărbaţi au fost sălataţi de poliţişti, miercuri dimineaţă, în urma unor percheziţii care au avut loc la Ploieşti şi Câmpina. La audieri au fost aduse şi cele două fete, acuzate acum de lipsire de libertate. Violul s-a petrecut în noaptea de 29 spre 30 mai, într-un apartament din Ploieşti. Tânăra de 18 ani a fost ademenită acolo de prietenele sale, cele două adolescente de 15 ani, care au invitat-o la o petrecere. Aici a fost ameninţată şi obligată să întreţină relaţii sexuale cu mai mulţi bărbaţi.

"Din cercetări a reieşit faptul că, în noaptea de 29 spre 30 mai a.c., o tânără în vârstă de 18 ani ar fi fost ameninţată cu acte de violenţă şi lipsită de libertate în mod ilegal de către două persoane de sex feminin. Totodată, tânăra ar fi întreţinut, prin constrângere, raporturi sexuale cu mai mulţi bărbaţi", se arată într-un comunicat al Poliţiei Prahoha. Potrivit unor surse judiciare, tânăra a fost legată de clanţa unei uşi şi apoi violată în repetate rânduri de mai mulţi bărbaţi.

Persoanele bănuite au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Ploieşti pentru audieri. Potrivit unor surse judiciare, fata de 18 ani, victima violului în grup, este căsătorită şi are un copil dintr-o relaţie anterioară. Una dintre fetele de 15 ani este o cunoscută a poliţiei, fiind specializată în furturi din magazine. Acţiunea a beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române. La percheziţii au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă "Matei Basarab" Ploieşti.

loading...