Un ieșean de 75 de ani, acuzat că și-a violat soacra în vârstă de 83 de ani. Bărbatul a fost dat pe mâna poliției chiar de soție

Postat la: 21.11.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Un ieșean de 75 de ani, acuzat că și-a violat soacra în vârstă de 83 de ani. Bărbatul a fost dat pe mâna poliției chiar de soție

Un bărbat din Iași, în vârstă de 75 de ani, a fost reținut de poliție fiind suspectat că și-a violat soacra, de 83 de ani, bolnavă de Alzheimer. Soția violatorului a fost cea care a depus o plângere la poliție după ce a descoperit mai multe răni pe trupul mamei. Anchetatorii au precizat că ieșeanul de 75 de ani, Florentin Mihăilă, a fost dus la audieri, fiind acuzat de viol.

Din investigațiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că, în noaptea de 17 spre 18 noiembrie 2021, un bărbat de 75 de ani ar fi violat o femeie de 83 de ani, care s-ar fi aflat în grija sa. Bărbatul a fost dus la audieri, iar, pe baza probatoriului administrat în cauză, pe data de 18 noiembrie 2021, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Bărbatul bănuit de comiterea faptei va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Cercetările continuă", au menționat ieri reprezentanții Inspectoratului de Poliție Iași.

Potrivit bzi.ro, în urmă cu două zile, fiica victimei, soția lui Florentin Mihăilă, a observat că mama ei are vânătăi pe corp. Ieșeanca a început să o întrebe pe mama sa de unde are vânătăile respective, iar victima i-a arătat fiicei sale că cel care a agresat-o sexual este chiar ginerele, în vârstă de 75 de ani. Fiica bătrânei a mers la Poliție, unde și-a reclamat soțul pentru viol. Ulterior, polițiștii ieșeni l-au săltat pe individ de acasă și l-au dus la audieri. Procurorii din cadrul Parchetului e pe lângă Judecătoria Iași au cerut arestarea preventivă a septuagenarului.

loading...
PUTETI CITI SI...