Un cretin nemernic. Asa-zisul medic Emilian Imbri are un mesaj pentru nevaccinați înainte de sărbători: "Vine frigul și pământul e destul de înghețat și tare!"

Postat la: 16.11.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Un cretin nemernic. Asa-zisul medic Emilian Imbri are un mesaj pentru nevaccinați înainte de sărbători:

Medicul impostor Emilian Imbri, care se sterge la fund cu juramantul lui Hipocrate, un asa-zis expert în Sănătate, in realitate se dovedeste a fi doar un minuscul cretin nemernic si un lătrău al companiilor care-l sponsorizeaza pe la conferinte, a transmis un mesaj șocant pentru persoanele care nu vor să se vaccineze.

Cum sa spui asa ceva ca medic? "Vin sărbătorile de iarnă și am un mesaj: gândiți-vă că vine frigul și pământul este destul de înghețat și tare", a zis ne-medicul Emilian Imbri la B1 TV în emisiunea sclavului de presa Silviu Mănăstire (care a aprobat tacit, dand dovada de o jalnica deontologie jurnalistica), aratand astfel ca va fi mai greu să le fie săpate gropile în cazul în care vor muri de Covid, conform stiripesurse.ro

Nenorocitul de Imbri - poate ca ar trebui sa se gandeasca serios sa-si schimbe numele in Limbri - sustine in continuare ca "persoanele care nu s-au vaccinat împotriva coronavirusului ajung la terapie intensivă și mor", cu toate ca se arata ca si in tarile super-vaccinate un numar extrem de mare din cei inoculati cu serurile anti-Covid sunt acum in spitale cu forme grave si o parte din acestia decedeaza.

Tinem sa-i reamintim netotului de Imbri precum si altor "apostoli" ai Big Pharma care se bucura cand cei nevaccinati mor, cu toate ca ei ca presupusi medici trebuie in primul rand sa-i trateze (plus ca-si iau lefurile imense si spagile de la romanii in majoritate nevaccinati, macar din asta sa aiba un minim respect), ca un alt medic "celebru" se lauda ca "nu va plange la inmormantarea celor nevaccinati" si a murit la doar doua saptamani dupa ce a facut a treia doza de vaccin (booster). Dumnezeu sa-i ierte!

loading...
PUTETI CITI SI...