Un călător care a cerut pornirea aerului condiționat a fost bătut măr de șoferul microbuzului

Postat la: 18.07.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Un călător care a cerut pornirea aerului condiționat a fost bătut măr de șoferul microbuzului

S-a deschis dosar penal pe numele unui șofer de microbuz din Argeș care ar fi agresat fizic un călător după ce i s-a cerut să pornească instalația de aer condiționat a vehiculului.

Cel bătut măr este un bărbat de 37 de ani, din Topoloveni. Incidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, 17 iulie. Scandalul a fost filmat chiar de către cel agresat, iar imaginile ar fi ajuns deja la poliție.

"În cursul zilei de 17 iulie a.c., în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la o stare conflictuală petrecută într-un mijloc de transport în comun.

Din primele verificări s-a stabilit că un bărbat de 37 de ani, din Topoloveni, ar fi fost agresat pe fondul unui conflict cu conducătorul mijlocului de transport și cu mai multe persoane, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun ce efectua o cursă regulată specială.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 193 din Codul Penal, iar verificările continuă, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Totodată, în urma verificărilor efectuate până în prezent, au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020, pentru nepurtarea măștii de protecție", se arată într-un comunicat remis de IPJ Argeş.

loading...
PUTETI CITI SI...