Un băiețel în vârstă de 3 ani a fost găsit după ce a supraviețuit pe cont propriu mai multe zile în pădure

Postat la: 11.10.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Un băiețel în vârstă de 3 ani a fost găsit după ce a supraviețuit pe cont propriu mai multe zile în pădure

Un băiețel în vârstă de trei ani care a fost dat dispărut în Texas pe 6 octombrie a fost găsit teafăr și nevătămat după ce a petrecut trei zile pe cont propriu în pădure, relatează Insider.

Christopher Ramirez a dispărut într-un moment de neatenție al mamei sale după ce a urmat câinele unui vecin care a intrat într-o pădure din apropierea locuinței familiei din orașul Plantersville. Mama băiatului, Araceli Nunez, a relatat că își scotea cumpărăturile din mașină când fiul ei a dispărut și că și-a dat seama de acest lucru în decurs de două minute.

Câinele s-a întors însă băiatul era de negăsit. Nunez a făcut un apel public joi, temându-se că băiețelul ar fi fost răpit. „Sunt disperată și inima mea are un gol în ea. Vă rog aduceți-mi fiul înapoi, vă rog ajutați-mă", a cerut aceasta într-o declarație făcută în limba spaniolă, potrivit ABC News. Băiatul a fost găsit după 3 zile la 8 kilometri de locuința familiei după ample eforturi de căutare în care au fost implicați FBI-ul, voluntari locali, drone, câini ai poliției și Texas EquuSearch, o organizație specializată în găsirea persoanelor dispărute.

Șeriful Comitatului Grimes în care se află Plantersville a relatat că băiețelul „era puțin obosit și deshidratat precum și flămând dar în general într-o dispoziție bună și sănătos". Tom Miller, fondatorul Texas EquuSearch, a declarat pentru postul local de televiziune KHOU că organizația sa a avut anterior un singur caz asemănător de dispariție a unui copil și că aproape își pierduse speranța că băiețelul va mai fi găsit. „Este atât de uluitor. A fost de necrezut când l-am auzit", a spus acesta. Poliția locală a relatat că nu există dovezi că băiatul ar fi fost răpit dar că nu este clar cum acesta a reușit să supraviețuiască fără apă sau mâncare. Potrivit autorităților din Plantersville, copilul a fost găsit de un bărbat care a dorit să rămână anonim.

loading...