UE dă atacul la proprietatea imobiliară: Din 2027 se interzice vânzarea și închirierea de case non-Eco!

Postat la: 24.02.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

UE dă atacul la proprietatea imobiliară: Din 2027 se interzice vânzarea și închirierea de case non-Eco!

Uniunea Europeană a luat o decizie scandaloasă fiind un atac direct la proprietatea privată a cetatenilor. Decizia este in linia Marii Resetări globale si este asa-zis motivată de chestiunile legate de climă. De Green Deal. Va interzice vânzarea și închirierea caselor „non - eco".

Din 2027, Uniunea Europeană va introduce Fondul Social de Climă care va fi alimentat prin introducerea unei taxe pe carbon la nivelul fiecărui cetățean european. De asemenea, locuintele considerate non-Eco, deci care nu indeplinesc criteriile de carbon, nu se vor mai putea vinde sau inchiria. Cu atat mai mult, acestea nu vor mai putea fi puse drept garantie pentru imprumutul bancar.

Practic este vorba despre case care sunt dotate cu panouri solare pentru incalzire, cu panouri cu celule fotovoltaice pentru producerea de curent electric, care folosesc surse de apă filtrata si care sunt construite cu materiale nedaunatoare mediului inconjurator. Mai multe informatii despre aceste noi reguli care se intentioneaza a se aplica peste 4 ani  pe siteul UE.

loading...
PUTETI CITI SI...