Trăiește în propriul apartament experiența unică a șemineului electric cu consum econom

Postat la: 20.02.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Trăiește în propriul apartament experiența unică a șemineului electric cu consum econom

Dintre toate soluțiile de încălzire și decor, semineul electric este varianta cea mai potrivită și necostisitoare pentru cei care își doresc confortul termic la costuri mici și minimum de efort. Acesta este versatil și se poate monta ușor în orice spațiu, fie că este vorba despre un apartament la bloc sau o locuință la casă.

Astfel, dacă nu te simți pregătit pentru montarea unui șemineu sau a unei sobe pe lemne, cea mai simplă și convenabilă soluție devine șemineul electric. Acesta nu necesită curățare, întreținere specială și se instalează rapid în apropierea unei prize care să asigure alimentarea acestuia cu energie. Acest tip de șemineu nu necesită construcția unui coș de fum pentru evacuarea fumului și poate fi instalat chiar și în cele mai mici încăperi, dat fiind că dimensiunile acestuia sunt mult mai mici față de șemineele clasice.

Profesioniștii soluțiilor de încălzire alternativă de la PEFOC, cu sediul central la Sibiu și acoperire națională prin intermediul meșterilor afiliați din întreaga țară, ne propun unele dintre cele mai frumoase șeminee electrice, perfecte pentru orice tip de amenajare interioară, de la cele în stil clasic, elegant, până la modele moderne sau minimaliste cu linii scandinave. De aceea, atunci când vrei să găsești un șemineu potrivit, este important să ții cont de mobilierul și elementele decorative din încăperea în care vrei să montezi sistemul de încălzire.

Șeminee electrice pentru o atmosferă feerică

Deși sunt apreciate pentru rolul lor decorativ, fiecare semineu electric din oferta mesterilor sibieni propune o alternativă necostisitoare la clasicul șemineu pe lemne. Astfel, aceste modele speciale pot asigura inclusiv un plus de confort, păstrând totodată un echilibru între randamentul oferit și consumul de energie electrică. Focarele de șemineu electric sunt realizate din materiale specializate, care nu se supraîncălzesc și nu prezintă niciun risc pentru casa ta, protejându-ți de pericole, copiii sau animalele de companie.

Fiecare șemineu este prevăzut cu un termostat, ceea ce îți permite să controlezi temperatura din încăpere cu ușurință. De asemenea, termostatul contribuie la scăderea consumului de energie, facturile la electricitate fiind mai mici. Iar dacă îți dorești și mai mult confort, poți opta pentru un model dotat cu telecomandă. Aceasta îți permite să setezi temperatura dorită în timp ce te relaxezi pe canapea, vizionezi un film sau te odihnești pur și simplu.

Un alt aspect esențial este redarea jocului de flăcări, efect vizual care mimează aproape perfect, flăcările dintr-un șemineu adevărat. Un șemineu electric de calitate te poate încânta cu acest efect vizual deosebit, oferindu-ți senzația autentică a focului din interiorul focarului. În plus, unele modele pot fi accesorizate cu boxe audio care genereză inclusiv sunetul specific lemnelor care ard, atmosfera creată fiind cu adevărat specială.

În ceea ce privește montajul, ai mai multe opțiuni. Unele modele se pot integra în mobilier, în timp ce altele pot fi montate direct pe perete. Indiferent de varianta pe care o preferi, trebuie să ai în vedere forma, dimensiunile și destinația șemineului pentru a nu întâmpina probleme la montaj. Iar dacă îți dorești să instalezi șemineul de unul singur, să știi că nu este deloc complicat! Nu trebuie decât să urmezi cu strictețe specificațiile tehnice care însoțesc produsul.

În plus, pe lângă modelele electrice, accesând magazinul online www.pefoc.ro îți vei putea comanda un întreg univers de seminee pe lemne clasice, șeminee pe gaz, sobe pe lemne sau peleți, coșuri de fum profesionale, alături de toate accesoriile și materialele de care ai nevoie pentru proiectul tău termic. Simplu și rapid, cu transport asigurat la tine acasă în maximum 48 de la confirmarea comenzii.

loading...
PUTETI CITI SI...