Tehnologie VS Simplitate - Echilibrul elementelor din baia ta

Postat la: 27.05.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Tehnologie VS Simplitate - Echilibrul elementelor din baia ta

Considerăm mai mult decât necesară clarificarea faptului că toate băile ar trebui să fie ultra-moderne și tehnologizate. Suntem în pas cu trendurile și știm că este absolut delicios să adaugi gadget-uri peste tot în jurul tău, dar cum păstrezi echilibrul?Cu siguranță cunoști acea senzație premium din momentul în care pășești într-o încăpere care a fost decorată cu bun gust. Ei bine, acel sentiment poate fi foarte succint descris ca "echilibru". Iar astăzi ne propunem sa stabilim clar unde tragi linie între tehnologie și bun gust sau chiar minimalism.

Integrarea tehnologiei în grupul sanitar

Nu spune nimeni că nu poți avea un jacuzzi ultra dotat sau o cădiță de duș simplă, dar deocamdată trebuie să aflăm care sunt lucrurile care merită să primească o doză de tehnologie sau chiar digitalizare smart. 

Vom începe direct prin a spune că una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face pentru baia ta este să o echipezi cu un sistem de încălzire în pardoseală. Este nevăzută, nu ocupă spațiu, îți returnează investiția în timp și cu siguranță oferă o experiență unică.

Apoi, dacă simți nevoia de mai mult ajutor din partea tehnologiei, poți merge mai departe spre oglinzi smart LED care, echipate cu un sistem de iluminare inteligent, pot chiar să creeze atmosfera perfectă pe care o cauți pentru băile tale fierbinți. Și doar ca un sfat din partea specialiștilor, ține minte că adevărata tehnologie se regăsește în instalațiile sanitare, nu în gadgeturi.

Menținerea nivelului de simplitate

Acum că avem o presupusă încălzire în pardoseală și câteva adiții care ne pot ajuta să obține atmosfera mult dorită, trebuie să ne gândim la cum menținem simplitatea în baia noastră.

În primul rând, conexiunea pe care o avem cu apa este una cât se poate de pură și naturală. Deci va trebui să optezi pentru o cădiță de duș cât mai simplă, dar eficientă, cu design minimalist. Doar așa vei putea avea colțul tău de relaxare. Cu o colectare eficientă a aperi, o suprafață antiderapantă și un material premium dar sustenabil, nu poți da greș

Un lavoar dublu minimalist este și el o soluție pentru cei care își doresc să creeze din baia locuinței un loc comun. Dacă îți oferi timp pentru a căuta produsele potrivite, poți chiar să alegi și un astfel de lavoar care să fie echipat cu tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți organiza spațiul din baie.

Detaliile fac diferența

Acum că avem și câteva detalii moderne, dar și câteva adiții extrem de importante de minimalism și naturalețe, trebuie să alegem un liant dintre cele două.

Și ce decizie mai bună decât plantele de interior, care se simt foarte bine în medii umede, cu mulți vapori de apă și temperaturi crescute? Ferigile sunt exemple excelente. Mai mult decât atât, dacă alegi să cumperi și un nou mobilier pentru baia ta, inserțiile de lemn vor face diferența extrem de mult oferindu-ți chiar atmosfera pe care o căutai.

Nu uita și că un strop din propria semnătură poate aduce viață și vitalitate. Creează-ți propriul design, joacă-te cu decorul și creează chiar tu elemente decorative.

loading...
PUTETI CITI SI...