Susţinerea formării profesionale

Postat la: 05.11.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Susţinerea formării profesionale

Formarea profesională şi permanentă informare asigură succesul în oricare domeniu. Fie că aveţi nevoie pentru angajaţi de un cadru avizat de informare şi dezvoltare, fie că vă aflaţi în postura celor care doresc să asigure suport în crearea unui curs, platformele online oferă soluții personalizate.

Formarea profesională

Accesând platforma elearning, aveţi posibilitatea de a alege dintr-o varietate foarte amplă de cursuri care îşi propun să ofere ajutor în formarea profesională, pe cât mai multe paliere de activitate. Cursurile alese se vor dovedi a fi o experienţă plăcută, atât pentru cursanţi, cât şi pentru coordonatorii care susţin cursurile. Se oferă posibilitatea creării unui design de învăţare personalizat, care are la bază materiale vizuale, audio sau în format scris. De asemenea, se poate susţine efectuarea seminariilor live, punându-se la dispoziţie şi instrumentele necesare efectuării evaluărilor şi feedback-ului

Crearea cursurilor  în vederea  dezvoltării profesionale

Serviciile puse la dispoziţie în vederea creării de cursuri digitale, sunt uşor de accesat, o echipă de specialişti susţinându-vă cu profesionalism în acest demers şi punându-vă la dispoziţie toate instrumentele şi echipamentele necesare. Realizarea unui curs presupune anumite etape, astfel că se va stabili un scenariu, în cadrul căruia se prezintă informaţiile transmise în curs, se vor face filmări care să conţină partea teoretică şi redarea proceselor tehnologice, a procedurilor de lucru sau a altor aspecte practice, se vor efectua anumite manevre tehnice care au drept rol consolidarea informaţiilor teoretice. Astfel, veţi  fi familiarizaţi cu noţiunile tehnice necesare înregistrării de voce, editării video sau animaţiei 2D. De asemenea, strategia de marketing va susţine crearea de clipuri pentru promovare, a  materialelor 2D şi a suportului de curs.

Cursurile de formare profesională

Formarea şi instruirea personalului într-o anumită direcţie, poate fi destul de solicitantă şi dificil de realizat. Cursurile profesionale vin în întâmpinarea nevoilor  angajatorilor şi angajaţilor, facilitând procese de dezvoltare profesională într-o manieră comodă şi foarte benefică. Aceste metode permit accesarea cursurilor bine structurate, de pe calculator, telefon mobil sau tabletă, o încărcare nelimitată, prezentări video şi inserarea de materiale, încărcarea temelor, posibilitatea creări de clase şi grupuri, participarea la webinarii şi evaluări ale stadiului de asimilare a noilor cunoştinţe, prin diferite metode. Cursurile digitale  pot viza instruirea iniţială sau extinsă, pe termen lung sau scurt. Domeniile tratate în cursurile puse la dispoziţie sunt foarte variate, acoperind a gamă mare de activităţi şi domenii, adaptându-se la specificul metodelor de predare pentru fiecare arie de interes.

loading...
PUTETI CITI SI...