STENOGRAMĂ Înregistrare cu intermediarul rețelei lui Florian Coldea: Asta a fost greșeala vieții mele!

Postat la: 26.05.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

STENOGRAMĂ Înregistrare cu intermediarul rețelei lui Florian Coldea: Asta a fost greșeala vieții mele!

O convorbire telefonică între Dan Tocaci, intermediarul rețelei conduse de Florian Coldea și Cătălin Hideag, denunțătorul la DNA al acestei rețele, scoate la iveală modul în care funcționau lucrurile. Tocaci îi spune lui Hideag că a fost greșeala vieții lui faptul că a încercat să-l ajute și "m-ai făcut de c***t".

"Greşeala vieţii mele că m-am băgat în * ăsta... Ai înţeles?! Cea mai mare... că am zis să te ajut. Să te ajut cu alea. Ai înţeles?! Nu vreau să fac... Eu te-am rugat frumos. M-ai făcut de *. Deci, tu. Da. Eu sunt foarte sigur. Eu ştiu foarte sigur ce ţi-am spus...

Acuma, pentru ei, eu mă arunc în faţa maşinii. Pentru ei că eu ştiu cine sunt oamenii ăia. Eu ştiu cine sunt oamenii ăia. Ăia sunt oameni. Au fost corecţi si astea... şi am stat, m-am rugat de ei să te ajute să preia cazul, să te preia avocatul că ai avut numai papagali. Să-ţi preia cazul, m-am rugat de ei. Şi am zis: "Bine, mă, hai!", a spus Dan Tocaci în dialogul său telefonic cu Cătălin Hideag.

Fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea a dat publicității, vineri seară, un comunicat de presă după ce a fost plasat de DNA sub control judiciar cu interdicţie de a părăsi teritoriul ţării. Acesta spune că este nevinovat și acuză o campanie mediatică împotriva sa: 

  • „Mă consider nevinovat pentru faptele de care am fost acuzat"
  • „Am respectat întotdeauna spiritul și litera legii, atât ca demnitar al statului român, cât și ca persoană privată, având convingerea fermă că nimeni nu este mai presus de lege"
  • „Am încredere în justiția din România, așa cum am avut întotdeauna, pentru a-mi susține și dovedi nevinovăția în ceea ce privește acuzațiile care mi se aduc"
  • „Pe parcursul desfășurării procesului penal, voi susține cu onestitate și promptitudine toate demersurile legale și voi colabora pe deplin cu organele de cercetare penală pentru stabilirea adevărului și nevinovăției mele"
  • „În condițiile intenselor campanii mediatice interesate, pe care le derulează anumite trusturi media, cu promovarea de afirmații defăimătoare la adresa mea care nu au nicio legătură cu realitatea și cu interesul public, ci cu interese obscure ale unor persoane decredibilizate, nu voi face alte declarații publice înainte de finalizarea anchetei".
loading...
PUTETI CITI SI...