Samsung Fold 3 va fi cel mai bun partener la job

Postat la: 03.11.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Samsung Fold 3 va fi cel mai bun partener la job

Producătorul coreean ne-a surprins cu noua sa generație de telefoane pliabile. Vorbim despre Samsung Fold 3 și Samsung Flip 3, două smartphone-uri care strălucesc datorită unui design impresionant și a unor dotări dincolo de orice îndoială, precum și a unei superbe secțiuni fotografice. Și adevărul este că telefoanele pliabile nu sunt tocmai ieftine, dar ideea de a avea un dispozitiv de acest tip sună foarte atrăgător. Mai ales dacă ținem cont de posibilitățile oferite de formatul său foarte particular.

Samsung Fold 3, cu ecranul său gigantic de 7,6 inci, format dintr-un display Dynamic AMOLED 2X cu o rată de frecvență de 120 HZ și Infinity Flex Display (2208 x 1768), permite dispozitivului să fie folosit ca terminal tradițional sau să profitați de posibilitățile ecranului său pentru a când îl folosiți complet deschis. Ei bine, dacă vă gândiți să cumpărați acest telefon pliabil Samsung pentru a-l folosi la serviciu, să știți că va fi cel mai bun partener pentru a vă îmbunătăți productivitatea.

Office se potrivește cu ecranul lui Samsung Fold 3

Datorită unui nou acord de colaborare între Microsoft și Samsung, gigantul sud-coreean a anunțat pe blogul său oficial că întreaga suită de instrumente Microsoft Office a fost optimizată pentru a funcționa perfect pe Samsung Fold 3.

În acest fel, aplicațiile mobile Office se vor adapta particularității ecranelor Samsung Fold 3 și Samsung Flip 3. În plus, Teams și Outlook vă vor îmbunătăți experiența pe smartphone-urile pliabile ale producătorului.

Datorită acestei interfețe adaptate pentru aceste ecrane pliabile, veți putea folosi instrumentul Multi-Active pentru a rula mai multe aplicații ale pachetului Office în același timp, de exemplu. Da, puteți avea un Excel deschis și un Powerpoint, care se pot completa unul pe celălalt, utilizând elemente dintr-o aplicație în alta.

O mare mișcare a Samsung, care a realizat unul dintre marile acorduri comerciale cu un gigant de talia Microsoft, iar faptul că puteți profita la maximum de Samsung Fold 3 sau Samsung Flip 3 prin intermediul suitei de instrumente Office este o valoare excelentă de luat în considerare.

Designul lui Galaxy Z Fold 3 este similar cu cel al predecesorului său. Totuși, acest terminal este puțin mai ușor - cântărește 271 de grame față de cele 282 de grame ale lui Galaxy Z Fold 2 - și încorporează un modul de cameră spate care devine mai compact și mai curbat. Samsung susține că a îmbunătățit balamaua și a optat pentru materiale mai rezistente. În mână, mobilul pare robust. Un aspect important având în vedere că asigurarea durabilității telefoanelor pliabile este una dintre provocările pe termen scurt pentru producătorii din sector.

Pliat, Samsung Fold 3 poate fi folosit ca un mobil tradițional. Are un ecran secundar de 6,2 inci care, deși este oarecum îngust, este folosit pentru a efectua toate acțiunile zilnice. În plus, telefonul se deschide ca o carte pentru a dezvălui un ecran gigantic de 7,6 inci care amintește de o tabletă.

Ecranul principal are o nouă folie de protecție care, potrivit Samsung, este cu 80% mai durabilă. Ca și în cazul modelelor anterioare, în mijlocul acestui ecran puteți vedea o mică adâncitură cu ochiul liber sau când glisați degetul peste ea. Dimensiunile mari ale acestui ecran fac din Galaxy Z Fold 3 un terminal ideal pentru a citi cărți, a juca jocuri, a naviga pe internet sau a viziona videoclipuri.

Samsung Fold 3: primul telefon pliabil cu cameră sub ecran

De fapt, acest smartphone este primul telefon pliabil al mărcii sud-coreene cu o cameră sub ecran. Samsung a pus pixeli pe lentila ecranului principal pentru a obține o mai mare imersiune la vizualizarea conținutului multimedia. Deși zona camerei este încă vizibilă, se camuflează destul de bine pentru o experiență mai captivantă.

Utilizatorul poate activa o bară de activități pentru a comuta rapid între aplicații. Samsung își propune astfel să ofere o productivitate similară cu cea atinsă la utilizarea unui computer. Deși este încă departe de a-l atinge, acest angajament puternic față de multitasking este un plus.

loading...
PUTETI CITI SI...