PSD nu are candidat la Otopeni. Candidatura lui Stelica Constantin Barna a fost respinsa de judecatori

Postat la: 26.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

PSD nu are candidat la Otopeni. Candidatura lui Stelica Constantin Barna a fost respinsa de judecatori

Candidatura la fotoliul de primar a lui Stelică Constantin Barna, din partea PSD Otopeni, a fost respinsa de Judecătoria Buftea, dupa ce a fost contestata si de Biroul Electoral din Otopeni.

Biroul Electoral de Circumscripție nr. 5 Otopeni a respins, inițial, candidatura lui Constantin Stelică Barna (PSD) pe motiv ca unii dintre locuitorii Otopeniului care au semnat pentru susținerea acestuia pe liste au omis să treacă, la adresă, numele orașului. Anulând semnăturile cu adresa incompletă a semnatarilor, Biroul Electoral de Circumscripție nr. 5 Otopeni a respins candidatura reprezentantului PSD.

„Au fost înlăturate semnăturile întrucât nu îndeplinesc condițiile prevăzute de aert. 51 alin. 1 și alin. 3 din Legea nr. 115/2015, în sensul că în dreptul susținătorului nu se menționează adresa completă a acestuia, nefiind indicat orașul, motiv pentru care nu se poate considera că persoana care a semnat îndeplinește condițiile prevăzute de art. 51...", este motivarea hotărârii de respingere a candidaturii.

Stelică Constantin Barna a contestat la Judecătoria Buftea decizia Biroului Electoral de Circumscripție nr. 5 Otopeni. Judecătorii, insa, au respins contestația PSD.

loading...
PUTETI CITI SI...