Profetul mincinos "Cere-cash" revine: "Nu mai e valabil ce am zis la inceputul pandemiei cu 60%, ci ne trebuie 86% vaccinați!"

Postat la: 25.11.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Profetul mincinos

Auto-intitulatul "expert în sănătate publică", Răzvan Cherecheș - un adevarat profet mincinos al pandemiei, caruia i s-a dat porecla "Cere-cash" pe retelele de socializare -, îi ceartă pe guvernanți direct de la Cluj-Napoca, că vrea restricții mai dure si aproape 90% dintre romani sa fie vaccinati ca sa terminam cu boala. Tot el spunea la inceputul anului, cand s-a demarat campania de vaccinare ca e suficient sa fie 60% acoperire vaccinala. Acum s-a schimbat calimera...

La începutul crizei COVID-19, experții în sănătate publică care umpleau ecranele televizoarelor, intre care si "profetul mincinos" Cherecheș, declarau că este nevoie de o acoperire vaccinală de 60-70% pentru ca pandemia să se încheie. Acum, Răzvan Cherecheș crede că de fapt este nevoie de 86%. „Au fost multe cazuri în Austria pentru că rata de vaccinare imunitatea de grup, la tulpina Delta, se obține la peste 86% rată de vaccinare. Al doilea motiv este că un procent din populația generală vaccinată se poate infecta și contribuie la răspândirea infecțiilor", a mai precizat Cherecheș.

"Expertul în sănătate publică" e de părere că cifrele COVID-19 vor intra pe o pantă ascendentă de luna viitoare. „Mă aștept la o creștere accelerată a numărului de cazuri și o parte dintre numere vor fi pierdute sau uitate și le vom găsi în ianuarie, când vom vedea numere extrem de mari. Și numerele deceselor, o parte dintre ele, sunt uitate. E o problemă serioasă că raportarea nu este corect făcută. În loc să se pregătească sărbătorile de iarnă, cu niște restricții acum pentru a putea relaxa atunci, relaxează acum fără niciun fel de motiv științific", a mai transmis Cherecheș.

loading...
PUTETI CITI SI...