Președintele Universității Craiova Sorin Cîrțu acuză vaccinul: "Sunt mai slăbit în privința sistemului imunitar. Totul a fost premeditat în privința pandemiei!"

Postat la: 23.02.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Președintele Universității Craiova Sorin Cîrțu acuză vaccinul:

Sorin Cîrțu, fost mare jucător și antrenor, actualmente președintele Universității Craiova, a spus „totul a fost premeditat" în privința pandemiei. El a afirmat, într-un interviu acordat GSP, că se simte mai rău după ce a făcut vaccinul și că are sistemul imunitar afectat. Președintele Craiovei a precizat că nu s-ar fi vaccinat dacă nu ar fi fost obligat.

„Nu înțeleg cum putea să intre lumea la pușcărie, că instigă la violență, când spuneau unii că e un virus făcut de om, iar acum să le dai dreptate ălora. Nu se ia niciun fel de măsură! Ce-a făcut, mă, a plecat cu eprubeta în buzunar la întâlnire?! Eu cred că totul a fost premeditat. De doi ani, sunt mai slăbit în privința sistemului imunitar. De la vaccin. Dacă nu eram angajat la club și prin natura meseriei, nu aș fi făcut vaccinul. Ce vreți? Să accept că un șobolan se suie pe un liliac, fac dragoste și se îmbolnăvește toată planeta? N-am avut atâtea răceli și boli cât am avut în ultimii 2-3 ani", a spus Cârțu.

loading...
PUTETI CITI SI...