Pentru prima dată de la începutul pandemiei de Covid-19 au murit mai mulți vaccinați decât nevaccinați!

Postat la: 24.11.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Pentru prima dată de la începutul pandemiei de Covid-19 au murit mai mulți vaccinați decât nevaccinați!

O analiză realizată de Kaiser Family Foundation a constatat că 58% dintre decesele cauzate de COVID-19 în luna august au fost înregistrate la persoane care au finalizat cel puțin seria primară de vaccinuri, potrivit KFF, informează WashingtonTimes.

Vestea vine la aproape 15 luni după ce președintele Biden a declarat că COVID-19 este o "pandemie a celor nevaccinați". El a anunțat un mandat de facto pentru vaccinare în același discurs, încercând să rescrie reglementările OSHA care se aplicau marilor companii.

"Nu mai putem spune că aceasta este o pandemie a celor nevaccinați", a declarat Cynthia Cox, vicepreședinte la Kaiser Family Foundation, pentru Washington Post.

Cox a spus că această schimbare are sens, deoarece majoritatea oamenilor și-au făcut până acum seria primară de vaccinuri COVID. Aproximativ 68% dintre americani au primit injecția.

Ea a mai spus că vârstnicii care sunt cei mai expuși la riscul cel mai mare de contractare a virusului sunt și cei mai predispuși la vaccinarea împotriva virusului și că eficacitatea vaccinurilor scade în timp, în timp ce apar noi variante.

Analizele anterioare au arătat că ponderea persoanelor vaccinate care au murit din cauza virusului a crescut în ultimul an sau cam așa ceva.

Persoanele vaccinate reprezentau 23% din decesele cauzate de COVID în septembrie 2021, iar până în luna februarie a acestui an, acest număr a crescut la 42%.

Cu toate acestea, KFF a remarcat că persoanele nevaccinate care aveau mai mult de 6 luni au murit la o rată de șase ori mai mare decât persoanele care au primit primele două doze de vaccin.

Potrivit analizei, rapelurile s-au dovedit, de asemenea, eficiente în prevenirea crizelor mortale de boală.

loading...
PUTETI CITI SI...