ONU numește Inteligența Artificială care va controla lumea "Fiara". Prima misiune: eliminarea de pe internet a "conspirationiștilor"!

Postat la: 23.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

ONU numește Inteligența Artificială care va controla lumea

Organizația Națiunilor Unite (ONU) a lansat un nou sistem de verificare a faptelor gestionat de inteligența artificială (AI), care va fi folosit pentru a elimina complet "conspirationiștii" și publicațiile independente de pe internet.

Poreclit "The Beast" (Fiara), AI-ul de verificare a faptelor va cenzura utilizatorii în timp real dacă aceștia vor răspândi ceva ce AI-ul consideră a fi "dezinformare" sau "discurs de ură". ONU a dezvoltat "Fiara"(pe numele ei de oficial: iVerify) în colaborare cu Alex Soros, moștenitorul ultra-radical al lui George Soros.

Organizația Națiunilor Unite a dezvăluit ca se va instala planetar un serviciu "automatizat" de verificare a faptelor (fact-checking) pentru a contracara așa-numita dezinformare și discursul de ură pe internet, într-un proiect realizat în parteneriat cu Big-Tech și cu organizații finanțate de Soros. Ca răspuns la ceea ce ei numesc "poluarea informațională online", despre care afirmă că este o "provocare globală", Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) a lansat platforma iVerify pentru a contracara presupusele dezinformări și discursuri de ură online.

"Instrumentul automat de verificare automată a faptelor" al organismului mondial a fost dezvoltat în parteneriat cu Centrul Internațional de Calcul al Națiunilor Unite (UNICC), cu Meedan, un verificator de fapte finanțat de Facebook și Google, cu CrowdTangle, deținut de Meta, și cu International Fact-Checking Network (IFCN), finanțat de Soros. Inutil să mai spunem că acest instrument nu va fi folosit pentru a reprima punctele de vedere cu care Big Tech și George Soros sunt de acord. În schimb, va fi folosit pentru a-i reprima pe cei care aleg să fie gânditori independenți, iar acest lucru ar trebui să ne alarmeze foarte mult pe toți.

loading...
PUTETI CITI SI...