Oficial transgender SUA spune că schimbarea genurilor copiilor va fi în curând pe deplin acceptată: "Roțile se vor întoarce cu sprijinul administrației Biden"

Postat la: 17.03.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Oficial transgender SUA spune că schimbarea genurilor copiilor va fi în curând pe deplin acceptată:

Secretarul adjunct pentru sănătate al Departamentului de Sănătate și Servicii Umane al SUA (HHS), Rachel Levine, a promis că schimbarea genurilor copiilor din punct de vedere medical va fi în curând normalizată.

Levine a lăudat "îngrijirea de afirmare a genului" în cadrul sesiunii Pediatric Grand Rounds de la Connecticut Children's Medical Center din Hartford. Levine a fost invitată să vorbească în cadrul evenimentului despre legea din Florida privind drepturile părinților în educație și despre implicațiile politice ale operațiilor de schimbare de sex care au loc în spitalele pentru copii.

Levine a mai spus că îngrijirea minorilor pentru afirmarea sexului a avut "cel mai mare sprijin" din partea administrației Biden. "Dar eu sunt o persoană pozitivă și optimistă și aleg să fiu pozitivă, optimistă. Și cred că roțile se vor întoarce în această privință", a spus Levine, citata de Fox News.

Dr. Rachel Levine, oficialul de cel mai înalt rang din Statele Unite, deschis transgender, vorbește după ce a depus jurământul în calitate de secretar adjunct pentru sănătate și amiral cu patru stele în Corpul Comisariatului Serviciului de Sănătate Publică al SUA, în timpul ceremoniilor de la Departamentul de Sănătate și Servicii Umane din Washington, SUA, 19 octombrie 2021.

"Cred că nu va fi avantajos din punct de vedere politic. Nu a fost în special în 2022. Și, prin urmare, cred că, în timp ce ne uităm la toate alegerile diferite din 2024, cred că următorii doi ani vor fi o provocare. Dar sunt pozitiv și optimist și am speranța că roata se va întoarce după aceea și că această problemă nu va mai fi un câmp minat atât de mare din punct de vedere politic și social."

Dr. Stanley Goldfarb de la organizația Do No Harm, o asociație națională de profesioniști din domeniul medical care combate activismul "woke" în sistemul de sănătate, a declarat pentru Fox News Digital că nu există "nicio dovadă bună că copiii tratați cu hormoni care modifică genul sau cu blocante de pubertate au îmbunătățit evaluările privind sănătatea mintală".

"Apariția lui Levine la Spitalul de Copii din Connecticut, care laudă "îngrijirea de afirmare a genului" pentru minori și susține că va fi pe deplin acceptată, este greșită și trebuie combătută", a declarat Goldfarb. "Nu există nicio dovadă bună că copiii tratați cu hormoni care modifică genul sau cu blocanți ai pubertății au evaluări îmbunătățite ale sănătății mintale."

"În ciuda afirmațiilor contrare, un studiu recent al Universității din Washington a arătat că nu a existat absolut nicio schimbare în ceea ce privește bunăstarea psihologică a copiilor cu disforie de gen tratați cu aceste medicamente", a continuat Goldfarb. "Se poate produce un rău irevocabil copiilor de către cei care fac presiuni în favoarea acestor tratamente radicale, orientate ideologic. Tratamentul pentru minori trebuie să se bazeze pe o anchetă științifică riguroasă, nu pe studii dubioase, bazate pe o agendă sau pe cererile activiștilor."

Reprezentantul Andy Harris, membru al House Doctors Caucus și copreședinte al Pro-Life Caucus, a declarat că este "condamnabil ca un oficial guvernamental - cu atât mai puțin secretarul adjunct al HHS din SUA - să promoveze mutilarea genitală a minorilor ca devenind o practică standard în SUA".

"În calitate de medic, am fost mândru să co-sponsorizez 'Protect Children's Innocence Act', care ar interzice procedurile medicale dăunătoare folosite pentru a trata disforia de gen la minorii transsexuali, inclusiv blocantele pentru pubertate și intervențiile chirurgicale prin care minorii își modifică corpul pentru a corespunde unui sex diferit de sexul lor biologic", a declarat Harris.

Harris a mai spus: "Mulți pediatri, în special endocrinologi pediatri, și-au exprimat îngrijorarea serioasă cu privire la utilizarea blocantelor de pubertate, a blocantelor hormonale și a operațiilor de tranziție sexuală la minori. Acești medici știu că aceste medicamente și proceduri pot avea un impact asupra creșterii osoase a copiilor, asupra fertilității și asupra riscului de cancer de sân și de prostată. Între timp, HHS a exercitat presiuni asupra furnizorilor de servicii medicale pentru a oferi aceste îngrijiri, în caz contrar urmând să fie dați în judecată pentru discriminare. Trebuie să ne protejăm copiii."

Guvernatorul republican al Floridei, Ron DeSantis', a depus o plângere împotriva unui local din Florida pentru că a expus copiii la materiale cu caracter sexual în cadrul unui spectacol de travesti recent. Comentariile lui Levine au venit după ce președintele Biden a intensificat atacurile la adresa guvernatorului Floridei, Ron DeSantis, într-un clip dintr-un nou interviu de luni, fără a-l numi, numind acțiunile statului cu privire la tinerii transsexuali "aproape de păcat".

În noiembrie anul trecut, consiliile medicale din Florida au votat interzicerea blocantelor pentru pubertate, a hormonilor transsexuali și a operațiilor de afirmare a sexului la copii. Acest lucru urmează unui proiect de lege privind drepturile părinților, semnat de guvernator la începutul anului, care interzice profesorilor să dea lecții la clasă despre "orientarea sexuală" sau "identitatea de gen" de la grădiniță până la clasa a treia.

Președintele Biden a atacat răspunsul Floridei la problemele tinerilor transsexuali într-un nou interviu cu fostul consilier al lui Obama, Kal Penn, una dintre mai multe voci de stânga care a fost invitat la "The Daily Show" în ultimele săptămâni.

Președintele Joe Biden vorbește în timpul Conferinței anuale a Democraților din Camera Reprezentanților pe probleme, la hotelul Hyatt Regency, la 1 martie 2023, în Baltimore, Maryland. Biden a vorbit despre o serie de subiecte, inclusiv despre legislația bipartizană adoptată în primii doi ani ai președinției sale
"Este pur și simplu teribil ceea ce fac", spune Biden în videoclip. "Nu este ca și cum, știți, un copil se trezește într-o dimineață și spune, știți, am decis că vreau să devin bărbat sau că vreau să devin femeie. Adică, la ce se gândesc ei?".

"Ceea ce se întâmplă în Florida este, așa cum ar spune mama mea, aproape păcătos. Vreau să spun că este pur și simplu teribil ceea ce fac", a spus Biden. "Nu este ca și cum un copil [pur și simplu] se trezește într-o dimineață și spune ,,Știți, vreau să devin bărbat" sau "vreau să devin femeie". La ce se gândesc ei aici? Sunt ființe umane, iubesc, au sentimente, au înclinații", a spus Biden.

loading...
PUTETI CITI SI...
loading...