O misterioasă bilă uriașă de fier a naufragiat pe plajă: nimeni nu știe ce este sau cum a ajuns acolo!

Postat la: 22.02.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

O misterioasă bilă uriașă de fier a naufragiat pe plajă: nimeni nu știe ce este sau cum a ajuns acolo!

Poliția și locuitorii unui oraș de coastă din Japonia au fost nedumeriți de o minge mare de fier care a ajuns pe o plajă locală, autoritățile recunoscând că nu au nicio idee despre ce reprezintă, doar că nu este pe cale să explodeze.

Sfera, care măsoară aproximativ 1,5 metri în diametru, se află în centrul unor speculații febrile de când a ajuns pe plaja Enshu din orașul Hamamatsu, pe coasta Pacificului, potrivit presei locale, informează The Guardian.

Temerile că ar putea fi o mină rătăcită au fost înlăturate după ce experții au folosit tehnologia cu raze X pentru a examina interiorul obiectului și au constatat că acesta era gol.

Nu există indicii, de asemenea, că ar fi un obiect de spionaj din Coreea de Nord sau China.

Poliția a început să inspecteze bila, care este de culoare maro-portocaliu cu ceea ce par a fi pete mai întunecate de rugină, după ce o femeie din zonă a observat-o odihnindu-se pe nisip la doar câțiva metri de țărm, în timp ce se plimba la începutul acestei săptămâni, a relatat Asahi TV.

Ofițerii au izolat zona și au chemat experți în explozibili îmbrăcați în haine de protecție pentru a investiga mai departe, dar rapoartele spun că autoritățile încă nu știu ce este sfera sau de unde provine.

loading...
PUTETI CITI SI...