O mamă din SUA ia măsuri după ce fiica ar fi fost atacată de un elev transgender în baia fetelor de la școală

Postat la: 02.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

O mamă din SUA ia măsuri după ce fiica ar fi fost atacată de un elev transgender în baia fetelor de la școală

O mamă din Oklahoma dă în judecată districtul școlar din localitate după ce fiica ei de 15 ani ar fi fost „bătută sever" de un elev transgender de 17 ani în baia fetelor, conform Fox News.

Atacul, conform procesului intentat pe 25 mai, a avut loc la Liceul Edmond Memorial pe 26 octombrie 2022.

Părintele solicită despăgubiri de 75.000 de dolari pentru „vătămări fizice și mentale severe, plus suferință emoțională severă" de care susține că a avut parte copilul ei.

Procesul mai susține că elevul transgender „a făcut anterior amenințări cu violență" împotriva victimei la școală și a fost căutat de poliție după ce amenințările sale împotriva victimei au fost raportate „de un alt elev".

În proces este inclusă o referire directă la o lege semnată de guvernatorul Oklahoma, Kevin Stitt, pe 25 mai, care cere elevilor de la școlile publice din Oklahoma „să folosească toalete care se potrivesc sexului menționat în certificatele lor de naștere".

Elevul transgender a intrat în toaletă și a vorbit cu o altă elevă. La scurt timp. între cei doi a izbucnit o ceartă, iar apoi a început să o bată.

Victima a spus poliției că vorbea cu prietenii în baia fetelor când a fost abordată cu o întrebare. După ce i-a spus că nu vrea să vorbească, elevul transgender s-a înfuriat și a întrebat-o dacă „vrea să să se bată", după care a lovit-o în față. Agresorul a continuat să o lovească și să o tragă de păr.

Eleva s-a plâns că puterea cu care a fost lovită a pus-o în imposibilitatea de a riposta. Au existat eleve care au încercat să-i sară în ajutor, dar și ele au fost lovite.

Poliția a constatat că vitima avea răni la „ochi, față și cap, cu o posibilă comoție cerebrală".

loading...
PUTETI CITI SI...