Noul normal: Societatea Americană de Cancer s-a plâns că tratarea pacienților a creat o "amprentă de carbon" prea mare!

Postat la: 28.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Noul normal: Societatea Americană de Cancer s-a plâns că tratarea pacienților a creat o

Cancer Journal for Clinicians, o revistă a Societății Americane de Cancer (ACS), a publicat o lucrare "științifică" bizară în care se deplânge mitul zadarnic imaginativ conform căruia tratarea cancerului în Statele Unite contribuie la încălzirea globală provocată de om si fireste la marirea "amprentei de carbon".

Au trecut puțin mai mult de trei ani de când a fost publicat acel studiu și, în mod ciudat, Statele Unite suferă acum de o penurie de produse farmaceutice pentru tratarea cancerului. Potrivit ACS în 2020, "amprenta de carbon a îngrijirii cancerului" a devenit atât de mare încât încercarea de a scăpa pacienții de această boală amenință să accelereze schimbările climatice provocate de om. Acum, în 2023, fie în mod previzibil, fie în mod intenționat, există o lipsă misterioasă a instrumentelor obișnuite pe bază de medicamente pe care medicii oncologi le folosesc pentru a trata pacienții, și pe care unii dintre ei se plângeau anterior că dăunează mediului.

Marc Morano de la Climate Depot a intervenit în această chestiune, observând că este cel puțin ciudat faptul că lucruri precum anestezia și medicamentele pentru cancer sunt brusc în vizorul eliminării de către cei care se ocupă de încălzirea globală. În ceea ce privește anestezia, aceștia încearcă să interzică anumite tipuri de anestezie care se presupune că au cel mai mare impact asupra climei, dar în ceea ce privește medicamentele împotriva cancerului, dintr-o dată, nu mai există suficiente medicamente care să ajungă în clinicile de oncologie.

The Lancet a publicat recent un studiu despre lipsa medicamentelor împotriva cancerului și despre modul în care aceasta a afectat îngrijirea bolnavilor de cancer. Medicamentele de chimioterapie, în special, sunt în criză în Statele Unite, ajungând la un nivel minim de trei decenii, până la punctul în care experții numesc acum "punctul de criză". Ni se spune că până la 100.000 de pacienți nu mai au acces la medicamente de chimioterapie așa cum aveau odată. Iar instituții media precum Politico și PBS News avertizează că atât medicii, cât și pacienții sunt din ce în ce mai mult nevoiți să facă alegeri dificile cu privire la ce să facă ca alternativă.

Povestea spune că spitalele și centrele de oncologie din întreaga țară au rămas fără două importante medicamente injectabile pentru cancer: carboplatin și cisplatin. Politico, între timp, este pe cale să sărbătorească aceste penurii, publicând titluri care afirmă: "Se pot transforma spitalele în mașini de combatere a schimbărilor climatice? În interiorul ecologizării sistemului american de sănătate". Deoarece "verde" este de obicei un cod pentru antiuman, putem doar presupune că ceea ce vor să spună prin "ecologizarea" sistemului de sănătate este că pacienții vor rămâne cu tot mai puține opțiuni de tratament. Mai mulți dintre ei vor sfârși prin a muri, ceea ce va "ecologiza" și mai mult planeta prin faptul că vor rămâne mai puțini oameni în viață.

Există, de asemenea, o schimbare de putere, datorită noilor permisiuni acordate de Administrația americană pentru alimente și medicamente (FDA) pentru importul de medicamente pentru cancer din China comunistă, care produce din ce în ce mai multe medicamente pentru America. Cu alte cuvinte, o altă industrie americană este externalizată către unul dintre cei mai mari dușmani politici ai țării. Toate acestea par să aibă ca scop slăbirea și mai mult a statutului economic al Americii, în timp ce îl consolidează pe cel al Chinei comuniste. Și totul se face sub pretextul luptei împotriva schimbărilor climatice provocate de om, care nici măcar nu sunt reale în primul rând.

loading...
PUTETI CITI SI...