Netanyahu operat de urgență sub anestezie totală în plin război cu Hamas. Interimatul asigurat de vicepremierul Yariv Levin

Postat la: 31.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Netanyahu operat de urgență sub anestezie totală în plin război cu Hamas. Interimatul asigurat de vicepremierul Yariv Levin

Premierul israelian Benjamin Netanyahu este operat duminică de o hernie, anunţă într-un comunicat biroul acestuia, precizând că intervenţia are loc "sub anestezie generală".

"Într-un examen de rutină, sâmbătă seara, o hernie i-a fost diagnosticată premierului, care a fost opertat sub anestezie generală.", se arată într-un comunicat de presă, din care se subînțelege ca intervenția a fost una urgentă. Netanyahu, în vârstă de 74 de ani, a mai fost spitalizat în iulie, când i s-a pus un stimulator cardiac, la Centrul Medical Sheba din Tel Hahomer.

Interimatul este asigurat de către vicepremierul Yariv Levin, ministru al Justiţiei, precizează biriul şefului Guvernului israelian. Benjamin Netanyahu, cel mai longeviv premier din istoria Israelului, se confruntă cu cea mai mare criză din istoria ţării, după un atac fără precdent al Hamas, la 7 octombrie, în sudul ţării, în urma căruia Israelul a declanţat un Război în Fâşia Gaza, în care mişcarea islamistă se află la putere din 2007.

loading...
PUTETI CITI SI...