Încă un "idiot util" al Big Pharma - Tudor Gheorghe: "Nu mă încurcă că nu vă vaccinați. Muriți în liniște!"

Postat la: 25.11.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Încă un

Cobzarul Tudor Gheorghe a falsat inca o data, grav, mai grav decat o face de obicei la concertele sale pe banii bugetelor locale, obtinuti mai mult de la nevaccinati, conform proportiei din Romania a "acoperirii vaccinale". Sponsorizatul de serviciu si-a permis sa dea o flegma, la ordinul Big Pharma, celor care nu vor impunerea certificatului verde, ca masura represiva.

"Idiotul util" al Big Pharma a avut o remarca nepermisă privind publicul care poate participa la concertele sale. Acesta a declarat, în cadrul unei emisiuni moderate de Remus Rădoi, că la concertele sale pot participa doar spectatori vaccinați și că restul, cei nevaccinati - de la care isi trage mare parte din banii concertelor sale platite de primarii din bugetele locale - "pot muri în liniște".

Când a fost întrebat dacă ar ține un concert în care să vină și cei nevaccinați, Tudor Gheorghe a răspuns că nu: "Sunteți ușor întârziați, lumea a intrat așa cum a trebuit. Am avut în sală 72 de oameni care au prezentat documentele așa cum e necesar. Sunt vaccinat de două ori și mâine fac a treia. Care voi ceilalți? E treaba dumneavoastră. Dacă ați asculta cu eleganță știrile și vedeți raportul de la ATI. Eu nu cred decât în știință. Eu văd că țările care s-au vaccinat nu au oameni la ATI și nu mor. Nu mă încurcă că nu vă vaccinați. Muriți în liniște", a declarat "coada de topor" numită Tudor Gheorghe.

loading...
PUTETI CITI SI...